Uredništvo    12. februar 2019
Pogreša bivšega trenerja

Marcelo: Za Zidana sem dal vse

Nekateri igralci madridskega Reala še vedno niso preboleli odhoda bivšega trenerja Zinedina Zidana. Brazilec Marcelo pa je v zadnjem času celo izgubil mesto v začetni enajsterici.
SORODNE NOVICE
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Balu odhod Ronalda ni pomagal
21.2.2019 | Evropske lige
Ni imel poguma, da bi zamenjal...
20.2.2019 | Evropske lige
"Ko sodniki pomagajo Realu, so...
20.2.2019 | Evropske lige
Novost: Španci bodo igrali fin...
19.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Athletic je že povsem...
18.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Branilec madridskega Reala Marcelo se je še enkrat spomnil šoka, ki ga je doživel ob odhodu bivšega trenerja Zinedina Zidana. Francoski nogometni velikan je klop Reala zapustil po koncu prejšnje sezone.
 
"Bilo je čudno, nihče od nas tega ni pričakoval. Vzdušje je bilo čudovito. Zame je bil to velik šok," priznava Marcelo. "Imela sva izjemen odnos. Veliko sva se pogovarjala, vedno me je branil."
 
Skupaj sta trikrat zapored osvojila Ligo prvakov, Zidane pa je bil za Brazilca pravi navdih. "Bil je velik profesionalec. Zanj sem storil vse, tekel, se boril, igral poškodoval. Za Zidana sem dal vse."
 
Čeprav je Marcelo v zadnjem času izgubil mesto v začetni enajsterici, pa kljub medijskim namigovanjem ne razmišlja o menjavi kluba. "O tem, da bi zapustil Madrid, nikoli nisem razmišljal. Zaupam vase in nima razloga za odhod. Odšel bom le, če me Madrid nekega dne več ne bo hotel," je še dodal.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE