Uredništvo    10. avgust 2017
Bodoči član Reala iz Madrida je dočakal svoj prvenec

Najdražji najstnik je naposled zadel

Sedemnajstletni Brazilec Vinicius, za katerega je Real iz Madrida odštel 45 milijonov evrov, je na svoji 14. uradni tekmi v majici Flamenga zabil svoj prvi zadetek v članskem nogometu.
SORODNE NOVICE
Skavt: Vinicius Junior
26.5.2017 | Evropske lige
Varane: Raje zmaga kot dobra i...
19.1.2018 | Evropske lige
Ronaldo in Bale počivata med p...
18.1.2018 | Evropske lige
Anketa časnika AS: Ronaldo, od...
18.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogometBrazilski čudežni deček Vinicius Junior je bil zvezda začetka poletnega prestopnega roka, ko je Real iz Madrida za igralca, ki tedaj sploh še ni debitiral v članskem nogometu, plačal vrtoglavih 45 milijonov evrov in si zagotovil njegov prihod, ko doseže polnoletnost.

Kmalu zatem je Vinicius prodrl v prvo ekipo Flamenga, v kateri je tudi dobival precej priložnosti, a prehod v člansko kategorijo navkljub izjemnemu talentu zanj ni bil preprost. Po nekaj manj prepričljivih in precej zaletavih predstavah je Vinicius najprej izginil iz začetne enajsterice, za krajši čas pa celo z rezervne klopi, na 14. uradni tekmi v svoji članski karieri pa je vendarle prebil ledino in se veselil svojega prvega zadetka.

Zgodilo se je včeraj na povratni tekmi pokala Copa Sudamericana, na kateri je Flamengo visoko s 5:0 premagal čilski Palestino, zadnjega od zadetkov pa je dosegel prav Vinicius, ki je nedolgo po sklenitvi dogovora z Realom dopolnil 17 let.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE