Uredništvo    13. november 2017
Karim Benzema si je olajšal dušo

Najtežje so kritike Realovih navijačev

Karim Benzema se je pripravljen sestati s francoskim selektorjem Deschampsom, če bo slednji to kdaj želel. Napadalec Reala priznava, da mu je vselej najtežje, ko ga kritizirajo navijači Reala.
SORODNE NOVICE
Ofer: Investiral bom v nove na...
20.11.2017 | Evropske lige
Real Madrid: pet problemov
20.11.2017 | Evropske lige
Mathieu Flamini na preizkušnjo...
20.11.2017 | Evropske lige
Mido: Salah bo kmalu igral za ...
20.11.2017 | Evropske lige
Inigo Martinez spet zanimiv Ba...
20.11.2017 | Evropske lige
Valencia nadaljuje povratek me...
19.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Francoski napadalec Karim Benzema je v dokumentarcu 'K de Benzema' na Canal+ odprl svojo dušo. Spregovoril je o svojem odnosu s selektorjem Francije Didierjem Deschampsom, strelski krizi, odnosu s Cristianom Ronaldo in tudi kritikah, ki jih je deležen.

O Deschampsu
Dokler bo Deschamps selektor, ne bom igral za Francijo. Seveda razmišljam o tem. Zdaj to traja že dve leti in pol. Ni treba biti posebej pameten. Govorila sva pred Eurom, pa mi ni ponudil nobenega pojasnila. Spoštujem ga, včasih je tudi on mene, potem pa mi je obrnil hrbet. Boli. Če se bo želel sestati, se bova sestala. 

O svetovnem prvenstvu
Zapleteno je. Nisem neumen, seveda želim igrati tam. Rad imam nogomet in pritisk, ki ga takšno tekmovanje prinaša. S Francijo si želim kaj osvojiti, še vedno verjamem v to.

O težavah s soigralci
S francoskimi igralci nimam težav. Včasih se s katerim sporečem, lepo pa jih je videti. V tisto zgodbo se je vpletel ves svet, ampak jaz ne povzročam težav.

O strelski krizi
Dosegam zadetke, ampak ko je za menoj nekdo, ki jih na sezono zabije 50... Včasih je napadalec dosegel 25 golov, pa je bil dober, zdaj pa...

O odnosu s Cristianom Ronaldom
Dobro se razumeva in rad igram z njim. Malce bolj egoističen je od mene, ampak v redu. To me ne moti, saj je dobro za ekipo.

O pritisku pri Realu
To je najtežja stvar pri Realu. Treba je prodati časopise, toda tega sem vajen. Z leti sem se naučil ostati miren. Lyon? Tam sem začel kariero, toda boljšega kluba od Reala ni.

O zlati žogi

Težko jo je osvojiti. Vedno mislim na to, to me žene naprej. Toda igramo v obdobju dveh izjemnih igralcev. Priznati moramo, da sta vesoljca.

O kritikah
Moram biti vzor na igrišču. Kritike, žaljivke. Težko je... Posebej v Španiji, kjer včasih ne razumem vsega. Boli pa tudi v Franciji, posebej, ko gre za družino. Ostati moram profesionalen in biti vzor otrokom. Nogomet ima velik vpliv. Najtežje je, ko te kritizirajo lastni navijači.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
olenogm 13.11.2017, 17:55 Prijavi komentar
Samo hlapci se še ukvarjajo kdo je boljši in kdo je vesoljec. Večina drugih gleda in uživa v nogometu in si s tem ne beli svoje glave. Ampak ajde treba je razumeti vsako tele ima svoje veseli in ena teleta se bodo vedno ukvarjala s tem in nabijala kako je en boljši. Brezvezniki še niste ugotovili, da nikoli ne pridete skupaj?
Anarho 13.11.2017, 17:21 Prijavi komentar
Nekdo za katerega soigralci trdijo, da je egoističen in da ne proslavlja golov svojih soigralcev v ekipnem športu, je težko vesoljec. Za takšen naziv pa je potrebno malo več kot pa žogo brcniti v gol.
timislo 13.11.2017, 14:25 Prijavi komentar
folk ne razume ,da je benzema prvi striker reala, zato ker vedno igra za ronalda in da njega pred sebe. zato so alvara v realu pomoje prodali, čeprou je 3x boljši kot benzema
superfly7 13.11.2017, 09:55 Prijavi komentar
Evo jih, spet separatisti komentirajo...
G.O.A.T 13.11.2017, 09:38 Prijavi komentar
res je, zgolj en je vesoljec, drugi ima samo uhlje vesoljske
fcb.fan 13.11.2017, 09:04 Prijavi komentar
Zgolj en je vesoljec, ti pa si kriminalec.. Nevem kaj jokajo igralci, ko se jih pribija na kriz, valjda, za tako dnar kot igrajo, ima da vsako tekmo izstopajo, gamad preplacana!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE