Uredništvo    13. oktober 2017
Florentino Perez se je v odprtem pismu priklonil Zinedinu Zidanu pred njegovo 100. tekmo

Zidane je bil izbran za naš simbol

Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez se je v odprtem pismu priklonil veličini bivšega igralca in trenutnega trenerja Zinedina Zidane, ki bo ta konec tedna proti Getafeju 100. vodil madridsko moštvo.
SORODNE NOVICE
Ferran Torres prvi "milenijec"...
18.12.2017 | Evropske lige
Keylor Navas najboljši v regij...
18.12.2017 | Evropske lige
Barcelona je v stikih z Griezm...
18.12.2017 | Evropske lige
Novi Busquets Rodri na poti v ...
18.12.2017 | Evropske lige
Video: Carles Gil s prepihom m...
18.12.2017 | Evropske lige
Razigrana Barcelona razbila De...
17.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez se je pred prihajajočim obračunom proti Getafeju obrnil k trenerju moštva Zinedinu Zidanu, ki bo 100. s trenerski klopi vodil madridsko moštvo. Legendarni Zidane je z Realom osvojil naslov španskega in evropskega prvaka tako v vlogi igralca kot trenerja, s čimer si je tudi po Perezovem mnenju izboril mesto med legendami kluba.

"Zinedine Zidane sodi v ozek krog izrednih posameznikov, katerim je bilo usojeno postati simbol našega kluba," je v odprtem pismu, ki ga je objavil časnik Marca, zapisal Perez.

"Imel sem privilegij, da sem Zinedina Zidane pripeljal v klub njegovega življenja, Real Madrid. Odkar sem postal predsednik, sem bil trdno prepričan v to, da mora Zidane postati naš igralec. Še dolga leta po tem, ko je končal svojo kariero, so me ljudje ustavljali na ulicah in se mi zahvaljevali, ker sem ga pripeljal v klub. Danes sem, tako kot sem leta 2001, trdno prepričan v to, da mora biti Zidane trener našega moštva. On utelešuje vse to, kar nas je pripeljalo do nedavnih uspehov,"
je zapisal Perez.

"Zidane ima goli talent, vendar pa ga krasijo tudi delavnost, požrtvovalnost, vztrajnost pri iskanju perfekcije in neustavljiva lakota po zmagah in lovorikah. Poleg tega vselej kaže spoštljivost in skromnost. On je vzor vsem našim igralcem. On utelešuje esenco Real Madrida."


"A kot Zidane sam dobro ve, klub vedno želi še več. Pozna zgodovino in usodo Real Madrida in se svojega dela loteva z maksimalno odgovornostjo in entuziazmom. Zidane ima težko misijo zadovoljevanja na stotine milijonov naših navijačev, ki dobro vedo, da je naša ekipa v najboljših možnih rokah."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Dinho8O 13.10.2017, 17:53 Prijavi komentar
Samo neumnez ne prizna kvalitet zidana.
zajtam 13.10.2017, 13:09 Prijavi komentar
Odhaja on, na mesto selektorja galskih petelinov, soon...
G.O.A.T 13.10.2017, 12:53 Prijavi komentar
Bravo, Messiniesta!
Messiniesta 13.10.2017, 11:50 Prijavi komentar
on pa je postal simbol kluba in ena najvecjih legend nogometa sploh - da ne bo ksn G.O.A.T dvomil v mojo objektivnost :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE