Uredništvo    10. december 2018
Najboljši igralec Rijeke o zaslugah Igorja Bišćana

Bišćan je spremenil atmosfero v slačilnici!

Najboljši igralec Rijeke v letošnji sezoni, Brazilec Heber, pojasnjuje, kakšne spremembe so se zgodile v moštvu po prihodu novega trenerja Igorja Bišćana.
SORODNE NOVICE
Madžarski Scholes pristal v Os...
18.1.2019 | Evropske lige
Tudi Hrvaška bo izrekla dobrod...
24.12.2018 | Evropske lige
Umrl legendarni Stanko Poklepo...
24.12.2018 | Evropske lige
Dinamo za prvo zvezdo želi 25 ...
20.12.2018 | Evropske lige
Rijeka je zadolžena, nižala bo...
18.12.2018 | Evropske lige
Mojstrovina odločila veliki hr...
16.12.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
V Rijeki v letošnji sezoni osrednjo vlogo igra Brazilec Heber, ki ima trenutno na svojem računu že devet zadetkov in pet asistenc, za njim pa je tudi izvrstna predstava proti zagrebški Lokomotivi, proti kateri je dosegel enega najlepših zadetkov sezone na Hrvaškem. Sedemindvajsetletni Brazilec, ki je v preteklosti igral tudi v Armeniji, danes velja za enega najbolj cenjenih nogometašev na hrvaškem prvenstvu, svoj preporod pa pripisuje predvsem menjavi na trenerskem stolčku, na katerem je Matjaža Keka nasledil Igor Bišćan.

"Zdaj imam v igri več svobode za preigravanja, za prodore in nasploh več svobode, da počnem to, kar mislim, da je v danem trenutku prav. Vesel sem golov, še bolj pa me veseli, da smo se vrnili na drugo mesto," je povedal Heber, in natančno pojasnil, kaj vse se je spremenilo s prihodom Igorja Bišćana.

"Nov trener vselej prinese nekaj novega. Meni se zdi velika stvar, da je novi trener na položaj zadnjih dveh vezistov postavil Stjepana Lončarja in Domagoja Pavičića. Oba sta kreativna in če jima dodamo še Alexandra Gorgona, bi lahko rekli, da igramo celo s tremi 'deseticami'. Kot ekipa zelo dobro deluje v obeh smereh. Mislim, da gredo velike zasluge za to Bišćanu, ki je povsem spremenil atmosfero v slačilnici," je povedal Heber.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
samo z glavico naprej! 10.12.2018, 17:20 Prijavi komentar
nedvomno je včasih potrebna šok terapija. a biščan je prišel med prvenstvom.. bomo videli, ko bo oddelal priprave, ko bo konec dokazovanja novem treneru. zaenkrat, vse pet
darre 10.12.2018, 12:19 Prijavi komentar
Normalno, po 5 letih se igralci in trener zasitijo in so nujno potrebne spremembe. Pri olimpiji je to slučaj pa 2 mesecih ha ha
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE