Uredništvo    15. september 2017
Slovenski strokovnjak po porazu

Kek: AEK boljši za gol

Hrvaška prvakinja Rijeka je v uvodnem krogu evropske lige doživela boleč poraz proti AEK-u iz Aten, ki je bil na Rujevici boljši z 2:1. Nekatere moje odločitve niso izpadle dobro, je priznal Matjaž Kek.
SORODNE NOVICE
Kekova Rijeka bo izgubila še d...
17.12.2017 | Evropske lige
Benjamin Verbič v ekipi redneg...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga Europa: Benjamin Verbič p...
11.12.2017 | Evropski pokali
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Evropske lige
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Evropske lige
Astana noče podaljšati s trene...
8.12.2017 | Evropski pokali
(foto: uradna spletna stran kluba)
Prvi krog skupinskega dela evropske lige je Rijeka pričakovala z velikimi ambicijami. V goste je prišel premagljiv tekmec, AEK iz Aten, ki pa je sinoči na Rujevici odigral dobro tekmo in zasluženo odnesel vse tri točke.

Čeprav Rijeka ni igrala slabo, se je Matjaž Kek po tekmi posul s pepelom: "Nekatere moje odločitve niso izpadle tako, kot sem želel. Imel sem občutek, da nam je skozi celotno tekmo nekaj manjkalo. Nismo bili dovolj agresivni v dvobojih, nasprotnik je v ključnih trenutkih bolje reagiral. Mislim, da je bil AEK boljši za gol."

"Slabo smo nadzirali dolge žoge Livaje, njihov kapetan je imel preveč prostora. Iz tega so si ustvarjali priložnosti. Prejeli smo tudi gol iz prekinitve ... oni so kakovostna ekipa, ampak mi bi morali biti danes kakovostnejši," je priznal Kek.

Mantolas je Grke povedel v vodstvo v 16. minuti, trinajst minut pozneje je za Rečane izenačil Elez. Končni izid tekme je po dobri uri igre s prostega strela postavil Christodoulopoulos. V drugem krogu, 28. septembra, Rijeko čaka gostovanje pri Milanu.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE