Uredništvo    9. december 2018
Izjemna forma Rijeke v hrvaškem prvenstvu

Rijeka zaostaja le še za Dinamom

Deveta tekma Rijeke pod vodstvom Igorja Bišćana in osma zmaga. Nekdanji klub Matjaža Keka doživlja pravi preporod, ki ga je po novi bleščeči zmagi popeljala tik pod vrh prvenstvene lestvice na Hrvaškem.
SORODNE NOVICE
Madžarski Scholes pristal v Os...
18.1.2019 | Evropske lige
Tudi Hrvaška bo izrekla dobrod...
24.12.2018 | Evropske lige
Umrl legendarni Stanko Poklepo...
24.12.2018 | Evropske lige
Dinamo za prvo zvezdo želi 25 ...
20.12.2018 | Evropske lige
Rijeka je zadolžena, nižala bo...
18.12.2018 | Evropske lige
Mojstrovina odločila veliki hr...
16.12.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Nogometaši Rijeke po prihodu nekdanjega trenerja Olimpije Igorja Bišćana doživljajo pravi preporod. Pod Bišćanovim vodstvom je Rijeka doslej odigrala devet tekem, izkupiček pa je naravnost neverjeten: osem zmag in en remi. Ta konec tedna je Rijeka opravila še z enim neposrednim tekmecem za mesta pri vrhu lestvice, saj je po blestečih zmagah proti Dinamu in Osijeku na Rujevici kar s 3:0 odpravila še Lokomotivo, ki je do tega kroga zasedala drugo mesto na lestvici.

Ob visoki zmagi je blestel Brazilec Heber, ki je dosegel dva zadetka, eden od le-teh pa je bila prava mojstrovina, ki so jo lahko ogledate tudi na spodnjem posnetku.

"Zelo sem ponosen na fante, saj so znova odigrali odlično tekmo. Lahko bi dosegli še več golov. Lahko bi naštel še veliko stvari, zaradi katerih sem zares zadovoljen," j
e povedal Bišćan.

Po sedemnajstih krogih s tekmo manj vodi Dinamo, ki ima šest točk prednosti pred Rijeko, tretje mesto zaseda Lokomotiva, splitski Hajduk pa je trenutno komaj šesti. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE