Uredništvo    3. januar 2019
Se bo nekdanji zvezdnik Reala iz Madrida vrnil v La Ligo?

Sevilla kupuje zamenjavo za Muriela

Španska Sevilla želi po odhodu Luisa Muriela januarja kupiti novega napadalca, na seznamu tarč pa je tudi igralec, čigar prihod bi v Sevilli sprožil pravo evforijo.
SORODNE NOVICE
Kraljevi pokal: Konec za Atlet...
16.1.2019 | Evropske lige
Xavi Barceloni predlaga perfek...
16.1.2019 | Evropske lige
Najboljši strelec lige Europa ...
16.1.2019 | Evropske lige
La Liga beleži vse boljšo gled...
16.1.2019 | Evropske lige
Valverde že ve, koga bo trenir...
16.1.2019 | Evropske lige
Atletico mora narediti prostor...
16.1.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Španska Sevilla je ob pričetku januarskega prestopnega roka prodala Kolumbijca Luisa Muriela, ki bo najmanj do izteka letošnje sezone igral za italijansko Fiorentino, španski časniki pa trdijo, da je športni direktor kluba Joaquin Caparros že sestavil seznam potencialnih zamenjav, na katerem sta zapisani dve imeni: Stevan Jovetić in Alvaro Morata.

Jovetić je stari znanec Sanchez Pizjuana, saj je kot posojen igralec Interja že navduševal v majici Seville, glede na tegobe Monaca v francoskem prvenstvu pa najbrž ne bi kaj dosti okleval, če bi se mu ponudila priložnost za povratek v Andaluzijo.

Alvaro Morata je veliko bolj ambiciozna in hkrati tudi veliko težje uresničljiva tarča, pri kateri je največja prednost ta, da v svojem klubu ni zadovoljna in da tudi pri Chelseaju najbrž ne bi preveč zadrževali, če bi se ponudila možnost za Moratin odhod v drug klub. V nobenem od obeh primerov ne gre verjeti v to, da bi Sevilla dokončno odkupila katerega od obeh igralcev, zato je veliko bolj verjeten scenarij, po katerem bi si Španci skušali izposlovati posojo do izteka sezone z morebitnim odkupom pogodbe po izteku tega obdobja.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE