Uredništvo    17. februar 2017
Urugvajski branilec v Anglijo

Caceres v Southampton

Pri enajstouvrščeni ekipi angleške Premier League so po izteku prestopnega roka poskrbeli še za eno okrepitev. Obrambo je okrepil Martin Caceres.
SORODNE NOVICE
Everton bi pripeljal Ralfa Ran...
23.11.2017 | Evropske lige
Niasse prvi z naknadno kaznijo...
22.11.2017 | Evropske lige
Frank Lampard optimističen gle...
21.11.2017 | Evropske lige
300 milijonov za Newcastle Uni...
21.11.2017 | Evropske lige
Delitev točk v Brightonu
20.11.2017 | Evropske lige
Arsenal je zaprl kar nekaj ust
20.11.2017 | Evropske lige
29-letni urugvajski branilec, nekdanji član Barcelone in Juventusa, je bil v prvi polovici letošnje sezone brez kluba. To je Svetnikom tudi omogočilo, da so pogodbo z njim podpisali že po izteku prestopnega roka.

Southampton je v zadnjih tednih iskal novega centralnega branilca, potem ko se je še pred poškodbo Virgila Van Dijka od kluba poslovil portugalski branilec Jose Fonte, ki je odšel k West Ham Unitedu. Caceres bo po prepričanju trenerja Puela in strokovnega štaba v ekipo prinesel veliko mero izkušenj.

"Zelo vesel sem, da sem podpisal pogodbo s Southamptonom. Veselim se novega začetka z novimi soigralci. Med vsemi možnostmi, ki sem jih v zadnjem času imel, je ta najboljša," je po podpisu pogodbe povedal nogometaš, ki je v svoji karieri kar 68-krat oblekel majico urugvajske reprezentance, največ lovorik pa osvojil kot član torinskega Juventusa.

Caceres bo na jugu Anglije ostal najmanj do konca te sezone, na hrbtu bo nosil številko 12.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE