Uredništvo    10. julij 2018
Sporting je uspel prepričati enega izmed igralcev, ki so prekinili pogodbo

Fernandes prekinil, nato pa podpisal novo pogodbo

Portugalski Sporting je vendarle uspel prepričati enega izmed mnogih upornikov, ki so s klubom prekinili pogodbo. Za takšno potezo se je odločil eden ključnih členov moštva Bruno Fernandes.
SORODNE NOVICE
Želi Italijane brez brad in te...
15.2.2019 | Mednarodni nogomet
Južnoameričani bi SP 2030
15.2.2019 | Mednarodni nogomet
Nikola Žigić se je vrnil v nog...
14.2.2019 | Mednarodni nogomet
Azerbajdžan bo za dober denar ...
12.2.2019 | Mednarodni nogomet
Robert Skov: Ime, ki si ga vel...
10.2.2019 | Mednarodni nogomet
Šporar je blestel na generalki
10.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
Portugalski velikan Sporting je po številnih kadrovskih zaušnicah dočakal tudi spodbudno novico. Lizbonski klub je namreč sporočil, da je novo pogodbo sklenil odlični vezist Bruno Fernandes, ki je bil eden od kar deveterice igralcev, ki so zaradi napada navijačev v klubski akademiji klubu vročili prekinitev pogodbe.

Fernandes, ki ima za seboj odlično sezono, v kateri je v vseh tekmovanjih zabil kar 16 zadetkov, ostaja v Sportingu, saj se je navkljub zanimanju klubov iz najmočnejših prvenstev v Evropi odločil, da bo kariero nadaljeval na stadionu Joao Alvelade. Fernandes je namreč s Sportingom sklenil novo petletno pogodbo, iz kluba pa sporočili, da višina odkupne klavzule znaša 100 milijonov evrov.

Sporting je sicer tik pred dokončnim slovesom od dveh zelo pomembnih členov moštva. Vezist William Carvalho naj bi bil na pragu selitve v Betis iz Seville, v Španijo pa naj bi odšel tudi napadalec Gelson Martins, ki naj bi bil že dogovorjen za prestop v Atletico iz Madrida.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE