Uredništvo    23. avgust 2017
Angleški vezist menja sredino

Clucas od tigrov k labodom

Swansea je danes uradno objavil prestop Sama Clucasa. 26-letni angleški vezist prihaja iz vrst Hull Cityja in ima premierligaške izkušnje. Kandidiral bo že za nastop v naslednjem, tretjem krogu.
SORODNE NOVICE
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Sturridge je všeč Valencii
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
Kar so angleški mediji v zadnjih dneh namigovali, se je danes tudi uresničilo. Sam Clucas je postal novi član Swansea Cityja, potem ko je dokončal svoj prestop iz vrst Hull Cityja. Odškodnine kluba nista objavila, se pa ugiba o prestopu, ki bi lahko bil z vsemi bonusi vreden približno 16 milijonov evrov.

Clucas je bit kot mladinec član Leicesterja, ki pa se mu je pri 16 letih odpovedal. Preko Hereforda, Chesterfielda in Hulla je Clucas preplezal prav vse stopničke angleške profesionalne nogometne piramide in v zadnjih petih sezonah dosegel zadetek v prav vsaki od lig: Conference, League Tow, League One, Championship in lani tudi v Premier League.

Clucas se je lani izkazal kot ena od svetlejših točk v sezoni, ko se Hull ni uspel rešiti pred izpadom nazaj med drugoligaše. Zdaj se vezist torej vrača nazaj v elitno angleško ligo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE