Uredništvo    24. marec 2017
UEFA je zvezdniku Tottenhama izrekla visoko kazen

Alli prejel visoko kazen UEFA

Mladi zvezdnik Tottenhama Dele Alli bo zaradi izključitve na tekmi evropske lige proti Gentu odslužil kar tri tekme prepovedi igranja v evropskih pokalih.
SORODNE NOVICE
Barcelona v osmino finala kot ...
22.11.2017 | Evropski pokali
Atletico zmagal, a najbrž prep...
22.11.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: Remi Juventusa i...
22.11.2017 | Evropski pokali
Sedmica je padla tudi v Parizu
22.11.2017 | Evropski pokali
Anderlecht prešibak za Bayern
22.11.2017 | Evropski pokali
Basel spet usoden za Joseja Mo...
22.11.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Mladi as Tottenhama Dele Alli si je na povratni tekmi šestnajstine finala evropske lige privoščil neumnost, ki bo njega in njegovo ekipo drago stala. Angleški reprezentant je bil po nešportnem prekršku nad nogometašem Genta Brechtom Dejaegerejem izključen, kar je v veliki meri botrovalo k razpletu tekme, na kateri si je Gent presenetljivo izboril uvrstitev v osmino finala.

Disciplinska komisija UEFA je Alliju za izključitev izrekla kar tri tekme prepovedi igranja, kar pomeni, da Tottenham v primeru uvrstitve v Ligo prvakov polovico skupinskega dela tekmovanja ne bo mogel igrati z enim svojih najboljših nogometašev.

Mladenič ima sicer že kar nekaj "preteklosti" z nešportnimi prekrški, saj je moral izpustiti zadnje tri tekme sezone v angleškem prvenstvu, ker je vezista West Bromwicha Claudia Yacoba udaril v trebuh. Tottenham je ravno v tem delu sezone precej popustil in na koncu zapravil priložnost, da sezono konča na drugem mestu.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE