Uredništvo    8. november 2017
Vodstvo Valencia odprlo bizarno fronto z navijači

Lažni navijači, vi ste zlo!

Vodstvo Valencie je povsem nenapovedano in nerazumljivo odprlo bojno fronto z "lažnimi navijači", ki so po njihovem mnenju zastrupljali klub in načrtno širili nezadovoljstvo.
SORODNE NOVICE
Zapor je finančno izčrpal Sand...
23.11.2017 | Evropske lige
Ter Stegen je najboljši na sve...
23.11.2017 | Evropske lige
Simeone: Verjamemo v Griezmann...
22.11.2017 | Evropske lige
Sevilla potrdila: Berizzo ima ...
22.11.2017 | Evropske lige
Se Mesut Ozil vrača v La Ligo?
21.11.2017 | Evropske lige
Messi bo prejel že četrto zlat...
21.11.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Valencia v španskem prvenstvu igra odlično in po enajstih krogih prvenstva brez poraza zaseda odlično drugo mesto, v luči preporoda moštva, ki ima za seboj dve zares katastrofalni sezoni, pa je težko razumeti današnjo potezo vodstva kluba, ki je objavilo odprto pismo, v katerem je verbalno obračunali s tistimi, ki v preteklosti niso verjeli v projekt, ki ga vodi singapurski milijarder Peter Lim.

Lim klub obvladuje preko podjetja Meriton Holdings, v preteklosti pa je bil za svoje vodenje deležen glasnih kritik, kar ne preseneča upoštevajoč dejstvo, da je eden tradicionalno največjih španskih klubov sezono sklenil komaj na dvanajstem mestu. Lim se je s svojimi sodelavci odločil, da preteklosti ne bo pustil neobdelane, po tednih preporoda moštva v prvenstvu pa je z vsemi topovi udaril po tistih, ki niso verjeli vanj in v njegove sodelavce.

"Odkar je Meriton prevzel vodenje Valencie, so številni lažni navijači iz različnih sfer skušali obvladovati vse novice, ki so krožile okoli kluba. Lagali so našim podpornikom. Ti lažni navijači so glasni in jih motivirajo njihovi osebni interesi, niti najmanj pa jih ne ženejo interesi običajnih navijačev, ki predstavljajo tiho večino,"
so začeli pri Valencii.

"S serijo člankov bomo našim navijačem pokazali resnico o Meritonu, ki je klub od skoraj nepopravljive škode pripeljal do današnje situacije. V obdobju pred Meritonom so egoizem posameznikov, slabo vodenje in napake klub pripeljale v zelo resne težave. V velikanske dolgove, nedokončan stadion in več kot desetletje stare fiskalne težave ter kazni s strani Evropske unije."

"Nekateri ljudje iz Valencie so zaradi osebnih interesov, največkrat finančne narave, izkoristili klub in koristili zgolj peščici posameznikov. Položaj je bil tako slab, da Valencia ni več mogla plačevati svojih igralcev. Klubska akademija je bledela. Valencia je skoraj umrla."


"Peter Lim je v klub vložil več kot 200 milijonov evrov svojega denarja in ga rešil. Nihče od teh lažnih navijačev, ki trdijo, da klub branijo pred Meritonom, ni iz svojega žepa dal niti evra za to inštitucijo. Lažni navijači so ves čas podpihovali zgodbo, da je imela Valencia pred Meritonom vselej izjemne rezultate in da bi morala biti vedno med najboljšimi štirimi. To je seveda daleč od resnice. "

"V zadnjih dveh sezonah so nekateri od teh lažnih navijačev sabotirali atmosfero v slačilnici. Napadli so klubski avtobus in grozili igralcem. Na Mestalli so skušali zastraševati igralce, namesto da bi jim stali ob strani kot bi to počeli vsi pravi navijači. Našim pravim navijačem bomo pojasnili, kaj točno počne klub. Odstranili bomo posrednike, ki skrbijo za svoje interese in ne interese kluba in njegovih navijačev. Zelo smo jasni glede tega, da smo samo mi tisti, ki bomo to počeli,"
so v pismu, ki je v vrhunskem nogometu zelo nenavadno, zapisali pri Valencii.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 9.11.2017, 11:03 Prijavi komentar
Kaj nogomanija, dokler "navijači" udarjajo po klubu je vse OK. Ko pa klub vrne nazaj, pa po vaše odpirajo BIZARNO FRONTO. Pa vi ste res zašli v nek BIZAREN način podajanja informacij. Sej nič novega za našo "športno novinarsko srenjo". Sam zdraha vas je, pa na žalost niste edini. Tole naše športno novinarstvo mi izgleda nekako tako, da ravno veliko izkušenj in kompetence nimajo/nimate, potem je treba pa delat zdrahe, pa huskat, pa objavljat senzacionalistične članke oziroma naslove, da folk klika. Pa nabavte se in antistresni klikalnik, pa si klikite cele dneve. Včasih so bili komentarji na nogomaniji tisto najnižje dno, zadnje čase so pa to kar vaši članki, ki jih objavljate in za katere ne uporabite zgolj COPY PASTE. Kjer koli si nekdo od "novinarjev" vzame 6 besed svobode pišete take BIZARNE neumnosti, da je res tragično, da imate sploh možnost objavljanja člankov. Me zanima kakšne akreditacije imajo posredovalci člankov na nogomaniji, da pišejo in objavljajo neumnosti tukaj gor. A je kdo od vas sploh naredil šolo za novinarje oziroma kar koli moraš še narediti, da se lahko imenuješ novinar. Po tem kar objavljate ne izgleda tako.
Intelekt 8.11.2017, 18:05 Prijavi komentar
vsa čast
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE