Anže Zajič   1. februar 2011
Ameriški napadalec se je začasno poslovil od Villarreala

Altidore bo zabijal v Turčiji

Ameriški reprezentančni napadalec Jozy Altidore je po skromnem prvem delu sezone v dresu Villarreala odšel v Turčijo, kjer bo kot posojen nosil dres prvaka Bursasporja.
SORODNE NOVICE
Lionel Messi je prejel Zlati č...
24.11.2017 | Evropske lige
Marcelino kaznovan za tekmo z ...
24.11.2017 | Evropske lige
Cristiano Ronaldo se je odloči...
24.11.2017 | Evropske lige
Rodrigo ostaja zvest Valencii
24.11.2017 | Evropske lige
Leganes po novo preseečenje
24.11.2017 | Evropske lige
Zapor je finančno izčrpal Sand...
23.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jozy Altidore, s katerim so imeli lani na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki nemalo težav tudi branilci Slovenije, bo kariero nadaljeval v Turčiji. Tja ga je namreč posodil njegov španski delodajalec Villarreal, h kateremu je pred časom prišel kot velika naložba za prihodnost, vsaj za sedaj pa Rumena podmornica od robustnega napadalca še ni imela veliko. 21-letnik je tako za Villarreal v tej sezoni na 14 tekmah zabil zgolj 2 gola, zato dejansko ne čudi, da so se Španci odločili, da ga bodo znova poslal na kalitev drugam. Spomnimo, Altidore je kot posojen že igral tudi za Xerez in Hull City.

Bursaspor si je svojega novega napadalca iz Združenih držav Amerike sposodil do konca sezone, pri aktualnemu turškemu prvaku pa bo Altidore v napadu družbo delal Kennyju Millerju, reprezentantu Škotske, ki se je prav tako januarja na jug Evrope preselil iz Rangersov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE