OSTALE NOVICE
Stran
od 631
24.11.2017
Evropske lige
Dogajanje v zadnjih tednih, ko mu predvsem v španskem prvenstvu nikakor ne gre nič od nog, je na Cristianu Ronaldu pustilo posledice. Portugalec noče govoriti z mediji.
0
Evropske lige
Španska Valencia je podpisala novo pogodbo z napadalcem Rodrigom Morenom, ki po obotavljivih začetkih v letošnji sezoni postaja eden ključnih členov prerojenega moštva.
0
Evropske lige
Leganes v tej sezoni kotira precej visoko, nocoj pa bo v Vigu lovil celo sedmo mesto na lestvici. Real Madrid bo v soboto krizo reševal proti Malagi.
0
23.11.2017
Evropske lige
Bivši predsednik Barcelone Sandro Rossell že pol leta biva v zaporu. Njegovo imetje je zamrznjeno, zaradi česar trpi njegova družina, ki se praktično ne more več preživljati.
5
Evropske lige
Nemec Marc-Andre ter Stegen v letošnji sezoni brani v izjemni formi. V Španiji so ga že postavili ob bok našemu Janu Oblaku, njegove številke pa so izjemno impresivne. V celotni sezoni je prejel le pet golov!
6
22.11.2017
Evropske lige
Diego Simeone poziva navijače madridskega Atletica, naj v obdobju strelske suše stojijo ob strani sicer odličnemu francoskemu napadalcu, ki je v tej sezoni zadel vsega trikrat.
0
Evropske lige
Po tem, ko so španski mediji danes pisali o domnevnih zdravstvenih težavah Eduarda Berizza, so te zdaj žal potrjene. Sevilla je objavila, da njihov trener boleha za rakom prostate.
1
21.11.2017
Evropske lige
Kar dva španska kluba sta nemškemu zvezdniku Mesutu Ozilu pripravljena omogočiti povratek v špansko La Ligo. Zanj se zanimata oba največja rivalova tekmeca Barcelona in Atletico Madrid.
7
Evropske lige
Kopici priznanj, ki jih je osvojil v svoji zares impresivni karieri, bo Lionel Messi v petek dodal še eno. Prevzel bo že četrto zlato kopačko za najboljšega strelca.
23
20.11.2017
Evropske lige
Betis je na zadnji tekmi 12. kroga španske La Lige doživel pravi polom, saj se je z gostovanja pri skromnem Eibarju vrnil kar s petimi zadetki v mreži.
153
Stran
od 631