OSTALE NOVICE
Stran
od 219
21.1.2019
Evropske lige
Marco Verratti je imel smolo s poškodbo, ki je na prvi pogled izgledala sila slabo. Podrobni pregledi pa so zdaj malce pomirili Thomasa Tuchla. Italijan bo bil bitko s časom.
1
Evropske lige
Trener Monaca Thierry Henry se je moral zagovarjati in opravičevati za zelo neprimerne besede, ki jih je med tekmo francoskega prvenstva namenil branilcu Strasbourga Kennyju Lalaju.
4
20.1.2019
Evropske lige
Nekdanji Domžalčan Jan Repas še naprej čaka na prve prvenstvene minute v letošnji sezoni, nocoj pa je proti Marseillu šele druglč sedel vsaj na klopi za rezervne igralce. Brez minut tudi Rene Krhin.
9
Evropske lige
Italijanski časnik Corriere dello Sport poroča, da je PSG izumil doslej še neviden načrt, kako Napoli prepričati v prodajo brazilskega vezista Allana, za katerega Italijani zahtevajo bajen znesek.
6
Evropske lige
Monaco je na domačem terenu doživel novo blamažo in niz brez domače zmage podaljšal že na neverjetnih 11 tekem. Navijači so zahtevali odgovore.
6
Evropske lige
Impresivna sobotna zmaga PSG v francoskem prvenstvu je dobila velik madež. Trener Thomas Tuchel in navijači francoskega prvaka se namreč tresejo za usodo znova poškodovanega Marca Verrattija.
4
16.1.2019
Evropske lige
Prvi trenerski obračun Thierryja Henryja in Patricka Vieiraja ni dal zmagovalca, Monaco pa tako še naprej za tri točke zaostaja za skok iz rdeče cone. Nabil Fekir rešil Lyon.
0
Evropske lige
V francoskem prvenstvu se bo nocoj odvila navidez nepomembna tekma, ki pa bo predvsem za legendarnega trenerja londonskega Arsenala Arsena Wengerja nosila veliko simbolno vrednost.
2
14.1.2019
Evropske lige
Okoliščine, v katerih je igral, so v veliki meri zaznamovale kariero Cesca Fabregasa, enega najbolj elegantnih nogometašev v novejši zgodovini angleške Premier League. Njegova selitev v Monaco se zdi nelogična.
4
13.1.2019
Evropske lige
Zvezdniški prišlek Cesc Fabregas je odigral svojo debitansko tekmo v Ligue 1 in svojemu Monacu do toćke na enem od najbolj vročih gostovanj. Rene Krhin s klopi spremljal nov poraz.
1
Stran
od 219