OSTALE NOVICE
Stran
od 796
12.12.2018
Evropske lige
Nekdanji brazilski vratar Dida je ena od legend moderne zgodovine Milana, v golu tega kluba je pričaral ogromno veselja navijačem Rossonerov. O rojaku, ki bo okrepil klub, ima dobro mnenje, a ...
1
Evropske lige
Na zadnji tekmi skupinsekga dela Lige prvakov je PSV po prvem strelu na vrata povedel proti Interju, to pa je pomenilo, da so morali Milančani zadeti vsaj enkrat, če so želeli napredovati iz skupine.
5
11.12.2018
Evropske lige
Novi direktor Milana Ivan Gazidis je na neformalen pogovor sklical novinarje treh najvplivnejših italijanskih športnih časnikov in jim razodel svoje načrte pri rossonerih.
7
Evropske lige
Pri AC Milanu krvavo potrebujejo svež kapital in prinesla ga bo prodaja Andreja Silve. Iztržek Rossonerov pa bo še boljši kot je bilo sprva predvideno.
3
10.12.2018
Evropske lige
Pri milanskem Interju za tekmo s PSV, ki bo odločila njihovo usodo v ligi prvakov, sicer ne bodo kompletni, so pa vseeno dobili vzpodbudno novico.
2
Evropske lige
Pri Milanu so še pred nekaj meseci razmišljali o tem, da bi Francoza Tiémouéja Bakayoka predčasno vrnili v Chelsea, zdaj pa se obeta diametralno nasproten scenarij.
3
Evropske lige
Cristiano Ronaldo je v daljšem intervjuju za Gazzetto dello Sport in Corriere dello Sport spregovoril o razlikah med Juventusom in Realom, svojemu staremu tekmecu Lionelu Messiju pa predstavil predrzen izziv.
50
Evropske lige
Tehnični direktor Milana Leonardo je po remiju proti Torinu brez okolišenja spregovoril o ponavljajočih se govoricah, da se bosta moštvu v januarskem prestopnem roku pridružila Zlatan Ibrahimović in Cesc Fabregas.
10
Evropske lige
Predsednik Juventusa Andrea Agnelli se z megalomanskim nakupom Cristiana Ronalda ne želi zaustaviti. V Torinu se spogledujejo z idejami, da bi v poletnem prestopnem roku pripeljali še enega rojenega šampiona.
10
9.12.2018
Evropske lige
V italijanski Serie A je bil danes dan za slovenske nastope. Največ razlogov za veselje je imel Miha Zajc, pa tudi kaznovani Josip Iličić, kajti Atalanta je brez njega prekinila niz zaporednih porazov.
77
Stran
od 796