OSTALE NOVICE
Stran
od 818
15.2.2019
Evropske lige
Silvio Berlusconi ima posebne ideje za svoj projekt v Monzi, kjer se je lotil dela po prodaji Milana. Vedno zahtevni nekdanji italijanski premier je imel vedno revolucionarna mnenja.
13
Evropske lige
Nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović je sinoči debitiral v kapetanski vlogi pri Interju. Njegova ekipa je v gosteh v ligi Europa na Dunaju premagala Rapid z 1:0.
0
Evropske lige
Massimiliano Allegri ima pogodbo z Juventusom sklenjeno še za naslednjo sezono, a trofejni trener ob vprašanjih o svoji prihodnosti na klopi stare dame ne ponuja nikakršnih zagotovil.
5
14.2.2019
Evropske lige
Kar 12 let je bil Marek Hamšik član Napolija, svojo epizodo pa bo končal drugače, kot si je verjetno predstavljal. Sredi februarja odhaja v neznano, v zameno za izjemno donosno pogodbo na Kitajskem.
0
Evropske lige
Nekoč je bil velik up Manchester Uniteda, a mu je divji značaj preprečil, da bi zgradil veliko kariero. Lazio se je Ravelu Morrisonu zavestno odpovedal.
2
Evropske lige
Prestop slovaškega zvezdnika Mareka Hamšika v kitajski Dalian Yifang je kot kaže že zapčetan. Odhod ikone Napolija je potrdil tudi predsednik kluba Aurelio De Laurentiis.
0
Evropske lige
Odločitev Maura Icardija, da z ekipo ne potuje na tekmo na Dunaj, je odmevala v javnosti in medijih. Argentinec, ki ni več kapetan Interja, trdi, da je poškodovan.
0
Evropske lige
Nogometaši Interja, tisti, ki niso odpotovali v Avstrijo, so danes zjutraj že trenirali. Mauro Icardi, ki je očitno v nekakšnem sporu s klubom, je na trening prišel prvi.
0
Evropske lige
Luciano Spalletti je skušal biti kar najbolj zadržan, toda moral je odgovarjati na vprašanja o Mauru Icardiju. Argentinca je odstranil iz ekipe, v klubu pa so mu odvzeli kapetanski trak.
7
13.2.2019
Evropske lige
Prestopne sage so izjemno pogosta stvar, a od trenutka, ko je legenda Napolija napovedala, da se seli daleč stran od doma, pa vse do danes, je res preteklo že precej vode. Do uradnega podpisa še ni prišlo.
0
Stran
od 818