OSTALE NOVICE
Stran
od 705
21.11.2017
Evropske lige
Sloveniji najbližji italijanski prvoligaš Udinese se je po domačem porazu proti Cagliariju odločil, da odpusti trenerja Luigija Del Nerija. Prihaja Massimo Oddo?
0
Evropske lige
Nekdanji napadalec Milana Daniele Massaro je prepričan, da bo sijajni golgeter Interja Mauro Icardi v naslednji sezoni v konici napada Reala iz Madrida nasledil Karima Benzemaja.
2
Evropske lige
Španski časnik Marca poroča, da vodstvo Milana ni uspelo prepričati UEFA v to, da bo svoje poslovanje spravilo znotraj okvirjev, ki jih določa finačni fair play. Milanu grozi evropska izolacija.
23
20.11.2017
Evropske lige
Bologna je z zadetkoma mladih afriških draguljev Orjija Okwonkwa in Godfreda Donsaha preobrnila zaostanek in se v Veroni veselila nove zmage. Hellas ostaja pri eni sami zmagi.
68
Evropske lige
Vse do zadnjega je trdil, da bo ostal predsednik Italijanske nogometne zveze (FIGC), toda neuvrstitev Italije na svetovno prvenstvo v Rusiji je tako boleča, da je odnesla predsednika zveze Carla Tavecchia.
4
Evropske lige
Zmago Sampdorie nad Juventusom je njen predsednik znal proslaviti. Massimo Ferrero je prepričan, da je ta zmaga kot bi s Fiatom prehitel ferarija.
8
19.11.2017
Evropske lige
Proslavljeni trener Nantesa Claudio Ranieri je pripravljen predčasno končati svojo epizodi v Franciji, če bi ga dosegel klic iz sedeža italijanske nogometne zveze.
4
Evropske lige
Italijanski drugoligaš Palermo, pri katerem se je proslavil tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, se spogleduje z bankrotom. Manjka kar 70 milijonov evrov!
0
Evropske lige
Novinarji ameriškega časnika New York Times so na Kitajskem poizvedovali o poslovni kredibilnosti in zaledju lastnika Milana Yonghonga Lija in pri tem prišli do naravnost osupljivih ugotovitev.
25
Evropske lige
Miami FC je ostal brez trenerja. Klub, ki ga ima v solasti Paolo Maldini, je namreč ostal brez Alessandra Neste, ki ima večje trenerske ambicije.
0
Stran
od 705