Uredništvo    20. april 2017
Viktor Kassai razburil strasti celo z izbiro restavracije

Kassai v znani Realovi restavraciji

Viktor Kassai si je s pomočniki po tekmi Real - Bayern privoščil večerjo v znani restavraciji, ki slovi kot "zatočišče" Realovih igralcev in simpatizerjev.
SORODNE NOVICE
Barcelona v osmino finala kot ...
22.11.2017 | Evropski pokali
Atletico zmagal, a najbrž prep...
22.11.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: Remi Juventusa i...
22.11.2017 | Evropski pokali
Sedmica je padla tudi v Parizu
22.11.2017 | Evropski pokali
Anderlecht prešibak za Bayern
22.11.2017 | Evropske lige
Basel spet usoden za Joseja Mo...
22.11.2017 | Evropski pokali


Negativna publiciteta, ki jo po povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov med Realom iz Madrida in Bayernom dobiva Viktor Kassai, se nadaljuje. Dodatno "dozo" je vlilo poročanje medijev o večerji, na katero se je madžarski sodnik po tekmi odpravil skupaj s svojimi pomočniki. 

Sport 1 tako poroča, da je Kassai, ki je s svojimi spornimi odločitvami v Madridu dvignil ogromno prahu, obiskal restavracijo Meson-Txistu. Gre za eno najboljših restavracij v Madridu, ki jo redno obiskujejo nogometaši in simpatizerji Reala. Pa tudi njihovega mestnega tekmeca Atletica.

Namigovanja, ki so se razširila po spletu, da je bila večerja nagrada Reala iz Madrida seveda sodijo v rubriko "rumeno" in nimajo nič skupnega z resnico. Sodniki po tekmah Lige prvakov po vsej Evropi navadno obiskujejo najboljše restavracije in v Madridu je to (med drugimi) prav omenjena .
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 29
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
ChampionsLeague12 21.4.2017, 02:41 Prijavi komentar
če bi mogel it jest v Munchen bi ga predrago stalo ..
ChampionsLeague12 21.4.2017, 02:40 Prijavi komentar
pa dejte ga že pustit na miru .. še pri kosilu in večerji mu ne daste miru .. naj je" kjer mu paše .. saj smo v združenih državah Am evrope svobodna sveta krščansko židovska muslimska islamsko viki kremasta dežela ki lahko počnemo kaj nam paše .. naj je te polže španske če mu paše ..
nananananananana 20.4.2017, 22:05 Prijavi komentar
GAGA švabi? Bayern je na bavarskem, če še ne veš. Kaki idioti so tukaj.
axwel. 20.4.2017, 21:11 Prijavi komentar
Aja da ne pozabim Messiniesta bi še reku zarad vzgoje,kar se polonoma strinjam sam nogomania al pa podobni forumi so ena taka stvar,ki si damo duška,kjer si recimo nekje v družbi po vsej vrjetnost ne bi dal,Jst pravim tud tu je treba biti človek
axwel. 20.4.2017, 21:01 Prijavi komentar
Anarho se strinjam je pa treba dodat eno poglavitno stvar in to so mediji.Včasih ni bilo interneta in prostega dotoka informacij,ki smo jih deležni danes.V današnjem času lahko spremljamo,beremo,sledimo ogromnem številu družbeno socijalnim omrežjim,ki objavljajo npr.tako novico pod katero mi komentiramo.Se pravi,da smo seznanjeni z vsako novico in ljudje ustvarjajo svoj mišljenje na podlagi medijev,ki naj bi bili nepristranski in neodvisni a žal temu ni tako.Mediji plasirajo in napišejo novico tako,da gre njim v korist.Bližje smo vsem dogajanjem,ki se odvijajo v nogometnem svetu.Včasih pomoje,da si mel tri al pa štir kamere na štadionu in to je blo to.Dones maš čez 40 kamer raznoraznih posnetkov od slow motiona do zasuka 360 stopinj iz več vzornih kotov.Vidimo vse kar sodnik ne vidi.No tu pa nastopajo potem mediji oz.športni komentatorji,novinarji itd.in pa seveda določena pripadnost nas gledalcev oz.navijačev,ki si ustvarjamo svoje mnenje na podlagi tega vsega in pa za klub katerega navijamo al pa stiskamo pesti.Da skrajšam recimo tale novica je plasirana in ljudje normalno kateri ne simpatizirajo Reala si ustvarijo svoj mnenje ne glede na to kaj se je v resnico sploh dogajalo.Podobno je z z člankom Real je"klub podgan"ampak ta novica je prenešena z twita nekdanjega nogometaša in kaj na koncu sledi,da je Real res klub podgan,ki so imeli navijači to že v podzavesti seveda tisti,kateri ne prenašajo zarad os.razlogov Reala in si rečejo"evo vedu sm ";)podobno je z sodniki"aha so na Realovi plačilni listi " Sodniki so sam sodniki mnogo ljudi se tega ne zaveda,da delujejo brez posnetkov in dodatnih kamer.Tisto,kar vidimo mi oni dosti ne vidijo,samo enkrat in to je to.Tehnologija gre z svetlobno hitrostjo naprej,ki je nam pred tv na razpolago sodnik pa ostaja isti ajd za 10% so napredovali zaradi komunikacije in pa dodatnih sodnikov.Da se vrnem še na medije in zakaj je to danes tako in taka napačna razmišljanja ali napačnih zaključkov ? Zarad miljon različnih informacij,ki so nam na razpolago in po domače povedano "pumpanje bralcev"ki podležejo tem novicam.Pametni smo pa sami seb,ker smo čustveno vezani na klube zato pa je to tko kokr je.
Anarho 20.4.2017, 19:03 Prijavi komentar
Mene res zanimajo vaše letnice rojstva. Predvidevam, da po pravici itak ne bi nihče upal povedat. Se pa vidi, da nogomet spremljate zadnjih 15 let, ker bi drugače vedeli, da so vsi spodaj omenjeni klubi želi uspehe zaradi sodniških odločitev njim v prid. Prav tako so bili kdaj tudi oškodovani. Zato ne vidim smisla, da kateremukoli klubu karkoli očitate, ker so bili že čisto vsi na eni ali drugi strani. Skratka, otroški vrtec. Posnetki obstajajo, tako da tukaj ni debate. Rolando pada brez potrebe, prav tako tudi Neymar, Robben in še kdo. Kako si lahko potem katerikoli navijač dovoli pljuvati po drugih, če pa ima "njegov" klub v svojih vrstah sigurno nekoga, ki paše zgornjim karakteristikam. In če nekdo na tekmo 7x pade, drugi pa 12x sta oba navadne padalice in med njima ni razlike. Ali je nekdo, ki poje en zrezek na teden vegetarijanec proti tistemu, ki jih poje 15? Seveda ne. Otroci, dajte se zresnit in raje goreče navijajte za boljši jutri in mir na svetu s klubi pa le simpatizirajte in ne nosite svojih frustracij v šport.
LedleyKing 20.4.2017, 18:57 Prijavi komentar
Kaksna novica, zdej pa ze pretiravate
padalica_neymar 20.4.2017, 18:22 Prijavi komentar
https://www.youtube.com/watch?v=LuopR9Y1zpw, kakšen gnoj od človeka
zajtam 20.4.2017, 18:03 Prijavi komentar
padalica_neymar = zmaj05
zajtam 20.4.2017, 18:02 Prijavi komentar
https://www.youtube.com/watch?v=8jxKYO_ymt0, za kozlat...
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE