OSTALE KOLUMNE
Stran
od 1
4.9.2020
Slovenija
KOMENTAR: Prihod Maura Camoranesija je vsekakor odmik od ustaljenih kadrovskih navad v Mariboru. Izgubljen klub se je odločil za eksperiment, ki se lahko odvije v katero koli smer.
16
31.8.2020
Slovenija
Oliver Bogatinov je spremenil premalo, da bi se Maribor premaknil naprej. Drugič v pol leta mora poiskati trenerja, s katerim preprosto mora narediti nekaj novega. Še ena reciklaža Zahovićevega Maribora lahko klub dodatno potolče.
3
24.8.2020
Liga prvakov
KOMENTAR: Bayern z osvojitvijo lige prvakov ni zaključil svojega poslanstva. Nenehno zasledovanje najvišjih ciljev ima globlji pomen. Na Bavarskem sanjajo o gradnji "ere".
3
20.8.2020
Liga prvakov
KOMENTAR: Celjani so prebili led. Prvič v zgodovini kluba so igrali kvalifikacije za ligo prvakov in že prvič so nasprotnika izločili. Po slavju je zdaj trenutek za analizo igre in spopad s krutimi spoznanji.
0
2.8.2020
Italija
Najmanj knjige vredno življenje je Josipa Iličića pripeljalo do točke, ko mora izraziti močan karakter in voljo. Po sijajni, življenjski sezoni si zasluži vsaj to, da vrata njegove hiše za javnost ostanejo zaprta.
9
1.7.2020
Slovenija
Jan Repas je povratnik v slovensko ligo, ki še ni rekel zadnje glede tujine. Ni še zamudil toliko, da bi ga pri 23 letih lahko odpisali. V Maribor prihaja kot okrepitev, ki bo pospešila napad.
4
29.6.2020
Slovenija
KOMENTAR: Poraz na večnem derbiju za Maribor (še) ni usoden, je pa poraz za aktualne prvake lahko zaskrbljujoč zaradi podobe Olimpije. Ljubljančani so ranljivi, osiromašeni, a so prednost vseeno povišali.
1
16.6.2020
Slovenija
Vznemirjenje in akcija sta elementa, ki ju Milan Mandarić pri vodenju Olimpije trmasto zasleduje. Nogometno in poslovno logiko je zamenjal z željo po pestrem dogajanju, ki eliminira klubske kadre in duši klub.
15
5.6.2020
Slovenija
Pred nadaljevanjem sezone v SNL se odpira morje vprašanj, ki se tičejo tako kratkoročnih kot dolgoroćnih učinkov situacije, v kateri se je znašel slovenski nogomet. Kaj lahko pričakujemo od 'korona nogometa' v SNL?
1
25.3.2020
Brez tekem, brez jasne prihodnosti in v strahu pred ekonomskim kolapsom nogomet ne preživlja najlepših časov. Hkrati pa se vrača k svojim koreninam in zato lahko tudi v krizi nogometni klubi zavzamejo pomemben spekter družbenega življenja.
0
Stran
od 1