OSTALE KOLUMNE
Stran
od 34
17.5.2018
Evropske lige
KOMENTAR: Odkar je Jan Oblak član Atletica iz Madrida, bi v Evropi tudi na prste ene roke težko prešteli ekipe, ki so v dotičnem obdobju zasenčile njegov klub. V Atleticu ima na voljo vse inštrumente za večno slavo.
2
4.5.2018
Slovenski nogomet
Olimpija, Maribor in Domžale šest krogov pred koncem bijejo troboj za prvaka, največjemu pritisku pa je izpostavljen vodilni Igor Bišćan, ki ima več težav z internimi interesi znotraj kluba kot s konkurenco.
19
11.4.2018
Evropske lige
Sestop na mestnem derbiju in izpad iz lige prvakov tvorita tri poraze v enem tednu, ki krepijo zdaj že močan vzorec Pepa Guardiole. Padec pred zadnjo stopnico v ligi prvakov je za Guardiolo postal simptomatičen.
36
28.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Moral bi biti "nov zagon", a je bilo v resnici tako, da je proti Avstriji in Belorusiji iz slovenskih omar popadalo nepregledno število okostnjakov. Za porazno predstavo proti Belorusiji ne more biti opravičila.
20
25.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Gradnja zmagovalne mentalitete, ki je potrebna za uspeh, terja čas, potrpljenje in velik input igralcev. Če Slovenija noče podoživljati Celovca, bo že v torek potrebovala kakšnega "iličića" več.
26
19.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Izpad Zlatka Zahovića na tiskovni konferenci odgovornost prenaša na vodstvo mariborskega kluba, ki bo z naslednjimi potezami pokazalo, kako visoko ceni moralne vrednote in dostojanstvo.
65
15.3.2018
Slovenski nogomet
Milan Mandarić intenzivno skrbi za kaos v Olimpiji, mariborski dvojec Darko Milanič in Zlatko Zahović pa na sceni za demone in "folkloro". Igor Biščan pa tiho dela, napreduje in se vse bolj spogleduje z naslovom prvaka.
49
12.12.2017
Slovenski nogomet
Strahovi in opozorila o krčenju obsega domačega talenta in znanja v slovenskem klubskem nogometu so se razrasli v izjemno resen problem. Za nami je pol monotone sezone v 1. SNL, v kateri nismo zaznali sveže kakovosti.
31
7.12.2017
Mednarodni nogomet
Marcos Tavares ima za seboj teden, v katerem je postal najboljši strelec v zgodovini slovenskega prvenstva, strelec gola v ligi prvakov in osrednji akter njemu posvečene navijaške ode.
5
5.12.2017
Slovenski nogomet
Tomaž Kavčič je dolgo hodil in živel v senci bolj izpostavljenih trenerjev, a je bilo z njegovo prizadevnostjo, angažiranostjo in ambicioznostjo neizogibno, da bo nekoč prevzel eno ključnih trenerskih vlog.
17
Stran
od 34