OSTALE KOLUMNE
Stran
od 32
18.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Brez izgovorov in bunkerja, z natančnim planom in maksimalno mero poguma. Simon Rožman z Domžalami dokazuje, da Maribor ni več osamljen v sposobnosti presenečenja na evropski sceni.
7
17.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Zategnjen pas Maribora je povečal tveganje za neuspeh v evropskih kvalifikacijah, ki pa se je državnim prvakom obrestovalo. Do evropske jeseni so prišli po zaslugi znova odkrite kakovosti znotraj moštva - Marcosa Tavaresa.
20
3.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Čeprav so bili obeti dokaj pesimistični, je Maribor izkoristil ugoden žreb in znova prišel v situacijo, ko bo lahko z evropskimi nagradami učvrstil svojo dominanco v slovenskem prostoru.
35
20.7.2017
Slovenski nogomet
Mariborova preživetvena formula "dolga Evropa in podjetna prodaja igralcev v tujino" v drugem delu vse bolj resno škriplje. Tekmi proti Zrinjskemu sta razkrili, da je talent v mariborskem moštvu precej omejen.
100
10.7.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Po sramotnem izpadu Olimpije iz Evrope Milan Mandarić še naprej ponavlja svoj manifest o predanosti ljubljanskemu klubu. Verodostojnosti mu obljube ne morejo več povrniti.
24
12.6.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Milivoje Novaković je ob slovesu od nogometa požel toliko simpatij, da so te v trenutku razblinile očitke, da je svojo spoštovanja vredno kariero raztegnil čez vse roke trajanja.
4
5.6.2017
Evropske lige
KOMENTAR: Po treh evropskih naslovih v zadnjih štirih letih ni več nikakršnega dvoma, da sta Real Madrid in Cristiano Ronaldo tako zaznamovala ero kot nedavno pred njima Barcelona in Lionel Messi.
36
29.5.2017
Slovenski nogomet
Tudi letošnja sezona je slovenski klubski nogometni sceni ponudila novo lekcijo. Ni vsak "investitor" v resnici investitor. Vsaj tri zgodbe, kjer so domnevni vlagatelji obljubljali nebesa, se klavrno končujejo.
35
22.5.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: V klavrni sezoni za slovenski klubski in reprezentančni nogomet izstopajo dosežki dveh izstopajočih posameznikov: Jana Oblaka in novega reškega kralja Matjaža Keka.
14
8.5.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Maribor je statistično pometel s konkurenco in zasluženo osvojil 14. naslov, izven tega pa za seboj ni pustil ničesar navdihujočega in le malokrat ponudil podobo, ki bi jo pričakovali od šampiona.
38
Stran
od 32