Uredništvo    7. oktober 2017
Načrt PSG v lovu na Čilenca

Z Neymarjem po Alexisa

Prijateljstvo z Neymarjem še iz časov, ko sta skupaj igrala za Barcelono, bi lahko ključno vplivalo na prihod Alexisa Sancheza v Pariz.
SORODNE NOVICE
Sevilla še stiska Barcelono za...
23.1.2018 | Evropske lige
Carvalhal: Liverpool je kot fo...
23.1.2018 | Evropske lige
Joey Barton: "Pol lige igra šp...
23.1.2018 | Evropske lige
Manchester United osvojil "den...
23.1.2018 | Evropske lige
Carroll je znova poškodovan
23.1.2018 | Evropske lige
Arsenal ima na muhi tudi Baile...
23.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Angleški mediji med poročanjem o zanimanju Paris Saint-Germaina za napadalca Arsenala in čilske izbrane vrste Alexisa Sancheza omenjajo tudi vlogo najdražjega nogometaša na svetu. Neymar bi lahko pri prestopni sagi, ki bo očitno zaznamovala naslednje prestopne roke, prevesil tehtnico v smer Parižanov, pravijo Otočani.

Sanchezu se pogodba na stadionu Emirates izteka in nekdanji član Udineseja ter Barcelone bo brez dvoma že kmalu med najbolj zaželenimi na tržnici. Tabloid The Sun trdi, da bo PSG poskušal na Alexisa vplivati tudi prek Neymarja, oba se seveda poznata še s Camp Noua, kjer sta skupaj odigrala eno sezono.

Španski dnevnik MARCA trdi, da bi mesto Sanchezu v napadu PSG sprostil odhod Edinsona Cavanija. Urugvajec je bil seveda vpleten v odmevno prerekanje z Neymarjem na eni od ligaških tekem, čeprav pa sta oba Južnoameričana javno zakopala bojni sekiri, so Cavaniju dnevi v francoski metropoli očitno šteti.

Izvrstna priložnost za krajši (ali daljši) pogovor se Neymarju in Alexisu obeta ob zaključku južnoameriških kvalifikacij: Sanchezov Čile bo v zadnjem krogu igral z na mundial že uvrščeno Neymarjevo Brazilijo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE