Uredništvo    12. januar 2018
Veteran prejel pestro ponudbo

Torte, čokolade in pivo za Schweinsteigerja

Nekdanji nemški reprezentant Bastian Schweinsteiger je prejel nenavadno ponudbo za nadaljevanje kariere, ki vsebuje vse mogoče dobrine, samo pravih nogometnih izzivov ne.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Je premor "resetir...
20.10.2018 | Evropske lige
Bayern: Mediji se obnašate sra...
19.10.2018 | Evropske lige
Bayernova legenda udarila po i...
18.10.2018 | Evropske lige
Brazilska maskota Bundeslige z...
18.10.2018 | Evropske lige
Juventus hodi v Bayernovo zelj...
17.10.2018 | Evropske lige
Low: Muller je še vedno pomemb...
17.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nekdanji zvezdnik Bayerna, nemške reprezentance in Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger je prost igralec. Že 33-letni vezist je končal svojo epizodo pri ameriškem Chicagu in čaka ponudbe. Prvo je prejel iz nepričakovanega vira.
 
Nemški nižjeligaš Buna je namreč Bastiju poslal odprto javno pismo s svojo bajno ponudbo. "Veliko ugibanja je glede tega, kjer boš nadaljeval kariero, mi pa bi te radi prepričali v to, da se pridružiš SG Buna. Pri nas se boš v ruralnem saškem okolju lahko izognil publicitete v velikih nemških mestih. Ob tem bi dali vse od sebe, da ti zagotovimo parcelo v najboljšem delu mesta. Zagotovo bi našli mesto za tvojo ženo Ano Ivanović v lokalnem teniškem klubu," je sporočil predstavnik kluba Sascha Gerber in nadaljeval še bolj konkretno.
 
"Nismo še v Ligi prvakov in pot bo dolga, ampak s teboj to ne bi bilo nemogoče, saj je nemogoče poraziti nogometno božanstvo. Naši igralci te obožujejo in bi se z veseljem podali na to pot s teboj. Ob tem pa ne pozabimo, da bi po tekmah baterije lahko napolnil z 20 različnimi vrstami piva. Prav tako bi ti predstavili naše specialitete, čokolado in torte iz naše lokalne pekarne. Po tebi bi lahko poimenovali tudi stadion," se je glasila ponudba, ki je bržkone ni mogoče zavrniti.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE