Uredništvo    11. oktober 2018
Cristiano Ronaldo odločno zavrača obtožbe

Dokumenti o Ronaldu so ponaredki!

Odvetnik Cristiana Ronalda Peter Christiansen trdi, da portugalskega zvezdnika v zvezi z domnevnim posilstvom bremenijo ponarejeni dokumenti, priznal pa je, da se je Ronaldo leta 2010 izvensodno pogodil.
SORODNE NOVICE
Juventus z novo finančno injek...
19.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Juve, kaj bo pa z Dyb...
19.2.2019 | Evropske lige
Atletico je bolj italijanski k...
19.2.2019 | Evropske lige
Potrjeno: Juventus se zanima z...
18.2.2019 | Evropske lige
Bo Dybala kronski biser prenov...
18.2.2019 | Evropske lige
Allegri brez zagotovil o prih...
15.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Policija v Las Vegasu je pred dvema tednoma odprla primer proti portugalskemu superzvezdniku Cristianu Ronaldu, ki ga obtožnica bremeni, da je leta 2009 v hotelu posilil Kathryn Mayorgo. Zgodbo je izstrelil ugledni nemški časnik Der Spiegel, ki je pridobil za Ronalda obremenjujoče dokumente, ki pa so po besedah njegovega novega odvetnika v ZDA Petra S. Christiansena ponaredki, ki jih je neznan heker pridobil z vdorom v elektronske predale različnih odvetniških hiš. Pridobljene dokumente naj bi nato prodal najboljšemu ponudniku, Christiansen pa trdi, da so omenjeni dokumenti "popolni ponaredki" in da je bil spolni odnos med Ronaldom in Mayorgo sporazumen.

"Obžalovanja vredno je, da bi kateri koli medij podpiral ali podpihoval omadeževanje nekega posameznika na podlagi ukradenih in zlahka prirejenih digitalnih dokumentih," je med drugim v izjavi za javnost zapisal Christiansen, in nadaljeval.

"Gospod Ronaldo vehementno zanika vse obtožbe, ki jih je zanikal v vseh zadnjih devetih letih. Kot mi je znano, je bilo leta 2015 veliko subjektov, vključno z odvetniškimi hišami,  tarča hekerskega vdora, v katerem so bili ukradeni številni digitalni dokumenti. Heker je skušal ukradeno dokumentacijo prodati, eden od medijev pa je dokumente neodgovorno objavil in to takšne, v katerih so bili številni deli spremenjeni oziroma celo povsem ponarejeni. Gospod Ronaldo je vselej trdil, da je bil dogodek iz leta 2009 sporazumen po naravi," je dodal Christiansen.

Ronaldo se je izvensodno pogodil
Čeprav Ronaldo odločno zanika obtožbe o posilstvu, pa tudi njegov odvetnik priznava, da je leta 2010 v izvensodni poravnavi Mayorgovi plačal 375 tisoč dolarjev za molk.

"Gospod Ronaldo ne zanika obstoja takšnega dogovora, vendar pa so bili motivi zanj milo rečeni v medijih močno izkrivljeni. Gospodu Ronaldu je bilo svetovano, naj privatno reši obtožbe na svoj račun in se tako izogne neizogibnim poskusom, da bi uničili njegov ugled, ki ga je pridobil s trdim delom, športnostjo in častjo. Gospod Ronaldo s tem dogovorom niti slučajno ni priznal krivde ali imel kakšen skriven motiv, žal pa se je danes znašel sredi pravnega spora, ki je v ZDA v zadnjem času postal že nekaj vsakdanjega," je še zapisal Christiansen.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 31
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
matej1111 12.10.2018, 10:12 Prijavi komentar
Samo čakam, da se oglasi en Blažek pa pove, da ga je Ronaldek mal od zad. hahahahahah
kema 12.10.2018, 07:26 Prijavi komentar
Verjamem da je trdo delal za to kar je postal, ne verjamem v njegovo športnost in čast.
piksi 11.10.2018, 21:02 Prijavi komentar
Nikoli ga nisem maral,a zgodba po kmečki logiki mi liči,kot bi šejk šel v Mercator in ukradel čigumije.prej ji je bilo 370 000 dolarjev dovolj,a ga je očitno porabila.Če bi ga takoj prijavila in ovadila,bi ji še verjel,po 9 letih ji ne verjamem niti kapljice upam da jo bo CR-7 stožil do bankrota.A bi leta 2009 CR-7 tvegal takšno kariero,posebej ker bi lahko poklical v recepcijo in za pol ure dobil 5 prostitukov ali prostitutk.Zame je vse zgolj gonja proti CR-7.
Maestro8 11.10.2018, 20:54 Prijavi komentar
Tudi meni ni ravno ljub igralec, iskreno ga ne maram ravno, ga spoštujem kot igralca, nisem pa ravno navdušen nad njim, sam eni ste pa res zakompleksani z njiim. Nihče od nas ni bil zraven, nihče nima pojma kaj je bilo pa se ga kar obsoja.
Dinho8O 11.10.2018, 20:04 Prijavi komentar
yyyeb Vecini zensk ne ugaja analno fyi.
Ibrakadabra 11.10.2018, 15:41 Prijavi komentar
Valda, ce bi prislo to ven ze tako rano vprasanje kak bi to na njega vplivalo v naprej, vprasanje, ce bi potem zabijal iz crte za real po 4, 5 komadov elchejem, granadam, eibarjem….boljse da je takrat placal, zdaj je itak ze vse dosegel kar si je zelel in kar je izsilil, recimo zlate zoge v eri najboljsega vseh casov, pametn decko, ceprav pederajs in antipatikus
partito 11.10.2018, 15:37 Prijavi komentar
kako se vam da sploh pisat oz komentirat situacijo v kateri nimate oz nimamo pojma.. pa eni celo berete komentarje ..Zakaj že? Če noben nima pojma.. Sami strokovnjaki ..
miha12 11.10.2018, 14:50 Prijavi komentar
vsi tisti, ki pravite da je kriv, ker je plačal. a vam je jasno da je bilo teh 300k€ ceneje, kot pa na sodišču dokazovat svojo nedolžnost? samo njegov odvetnik bi mu vzel 200k, ki so še živci in čas + ugled, ki se definitivno zgubi, kot se dogaja zdaj.
Borut79 11.10.2018, 14:42 Prijavi komentar
zgleda da eni ne veste, kaj se dogaja po naših lokalih, kakšne "babnce" hodijo ven. No, poiukusite kdaj iti mal na pijačko, mal zažurati s kolegi, pa poizkusiti mal namočiti svoje napol defektne tiče. Ker po vaših izpovedih tukaj, niste kavsali že najmanj desetletje ali več. Če imate žensko doma, še ne pomeni da veste, kaj se dogaja zunaj. T.i. sponzoruš je malo več, kot 15-let nazaj. Ko ste še imeli pogum pristopiti h kakšni blondinki. Podobno situacijo, kot jo ima Ronaldo ima en moj dober prijatelj. Ne gre za takšne zneske, gre pa za lažne obtožbe. In ja, odvetniki (tudi pri nas) bi znali povedati veliko zgodb na ta račun. Ne zagovarjam Ronalda, ampak ni mi logično veliko stvari pri tej aferi. Bolj sem mišljenja, da ker ima nekdo denar in nekdo možnost priti do tega denarja.....in seveda do populizacije na družbenih omrežjih..to izkorišča. Ker cel večer biti v družbi Ronalda, se stiskati, lizati in iti v apartma ob dveh zjutraj, prosim...ne bit naivni, da sta se šla igrati "človek ne jezi se". In potem ko poslušaš zgodbe, kako je hotela narediti samomor itd, pa dej mi nehej s tem. Fak, kam smo zabluzili. Ne prenesem sponzoruš, ki čakajo, da bodo namamile določene moške in iz tega šle kot zmagovalke.....
visca22 11.10.2018, 14:37 Prijavi komentar
Sponzorusa gor ali dol, bom citiral kolega spodaj, bolje se neda: "seks je bil v načrtu pri obeh. Lahko pa se je premislila, ko ji ga je naštimal v tazadnjo in je rekla, da tja pa ne. On pa, če paše meni v rit, bo tudi tebi. To pa ni več prostovoljen seks." :) To da je placal za molk pa tako ali tako vse pove..
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE