Uredništvo    11. julij 2018
To je bila timska igra

Za Ronalda so vsi v Juventusu stopili skupaj

Direktor Juventusa Beppe Marotta priznava, da je prestop Cristiana Ronalda pognal prestop Joaa Cancela. Da je bil realiziran, pa so zaslužni vsi pri Juventusu.
SORODNE NOVICE
Želi Italijane brez brad in te...
15.2.2019 | Evropske lige
Handanović ponosen na trak
15.2.2019 | Evropske lige
Allegri brez zagotovil o prih...
15.2.2019 | Evropske lige
Uradno: Legenda Napolija pokle...
14.2.2019 | Evropske lige
Bivši Unitedov talent pristal ...
14.2.2019 | Evropske lige
Ajax potrdil zanimanje Juventu...
14.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Cristiano Ronaldo je bil tisti, ki je najbolj zaslužen za prestop iz Reala v Juventus, saj si je tega želel sam. To je jasno. Vseeno pa Juventusu ni bilo lahko dobiti portugalskega zvezdnika. Direktor Juventusa Beppe Marotta je priznal, da so se za prestop morali potruditi vsi v klubu. 

"To je bila timska igra in zelo sem zadovoljen. Igralci in delničarji so pravi protagonisti. Cristiano je bil prvi, ki je verjel v ta prestop, izbral je Juventus. Ko smo se zavedeli, da bi lahko to priložnost izkoristili, so nas delničarji podprli. Vztrajam, šlo je za ekipno akcijo. Začelo se je s pogajanji za Cancela, ki ima istega agenta kot Ronalda. Cristiano je vesel, ker bo igral za enega največjih klubov na svetu. Izbral je že svoj novi dom, prelep 'penthouse' v središču Torina," je dejal Marotta.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
124421 11.7.2018, 12:25 Prijavi komentar
Se pravi je Inter na nek način doprinesel k prihodu Ronalda s tem, ko se je odpovedal Cancelu in s tem omogočil Juventus srečanje z Mendesom, ki je v nadaljevanju prispevalo do ideje o prihodu Ronalda. Zelo lepo:))). Šalo na stran, je Cancelo zelo pomembna okrepitev saj mene De sciglio ni nikdar prepričal, da je kaj več kot dobra zamenjava.
INTERNAZIONALE 01 11.7.2018, 12:11 Prijavi komentar
Inter bi mogu res za vsao ceno Cancela obdržat...res je dober! :(
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE