Uredništvo    23. junij 2017
Dani Alves o morebitnem prestopu

City? No, Guardiolo občudujem ...

Brazilski branilec Dani Alves je s svojo izjavo o občudovanju Pepa Guardiole dolil olje na ogenj govoricam, ki ga povezujejo z odhodom v Manchester City.
SORODNE NOVICE
Rummenigge: Douglas ostaja pri...
24.11.2017 | Evropske lige
Skavt: Hannes Wolf
24.11.2017 | Mednarodni nogomet
Robinho obsojen za posilstvo!
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio na poti k zmagi v pokal...
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Razvpiti Kerimov aretiran v Fr...
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Torino se je z ovacijami poklo...
23.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Bolj ali manj je jasno, da se skupna zgodba Danija Alvesa in Juventusa končuje. Iz torinskega kluba so že sporočili, da bodo po vsej verjetnosti z Alvesom na njegovo željo predčasno in sporazumno prekinili pogodbo. Brazilec je bil v izjavi za Conversa com Bial manj direkten.

"Ali bom zapustil Juve kot prost nogometaš? Ne vem točno, kaj se dogaja. Vse zadeve sem prepustil svojim zastopnikom, ki me bodo obvestili, ko bo vse skupaj odločeno. Če bom odšel, bom odšel brez prepirov in težav, na kar mnogi mediji sicer namigujejo,
" je povedal Alves.

Njegova naslednja destinacija bo, kot vse kaže, Manchester City. Sinjemodri so po odhodih Sagnaja in Zabalete ostali brez izkušenega branilca na desni strani obrambe, Guardiola pa bo vrzel na tem igralnem položaju želel zapolniti z nogometašem, ki ga odlično pozna.

"Ali bo City moja naslednja ekipa? No, vsi veste, da občudujem Pepa Guardiolo ..." je zelo močan namig podal Dani Alves.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE