Uredništvo    27. junij 2017
Donnarumma s selektorjem Di Biagiom le o dvoboju s Španijo

Gigio spregovoril: O prihodnosti po EP

Vratar mlade italijanske reprezentance in AC Milana Gianluigi Donnarumma se je s pripravljeno izjavo pojavil na novinarski konferenci pred polfinalom EP do 21 let.
SORODNE NOVICE
Skavt: Hannes Wolf
24.11.2017 | Mednarodni nogomet
Robinho obsojen za posilstvo!
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio na poti k zmagi v pokal...
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Razvpiti Kerimov aretiran v Fr...
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Jurčić bo izbiral mlade Savdij...
22.11.2017 | Mednarodni nogomet
Argentinci nočejo igrati z Ita...
22.11.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Selektor mlade italijanske reprezentance Luigi Di Biagio je na novinarski konferenci pred torkovim obračunom s Španijo v polfinalu EP do 21 let napovedal, da bo Gianluigi Donnarumma sredi medijskega viharja, ki se je začel z napovedanim slovesom od AC Milana, spregovoril pred mediji, a ne o svoji prihodnosti.

"Na novinarsko konferenco sem prišel pokazat, da sem miren. Zelo mi je žal, da je po moji krivdi prišlo do toliko odzivov, a jaz sem osredotočen le na polfinale. O prihodnosti bom razmišljal po prvenstvu," je uvodoma povedal Donnarumma, ki naj bi ga podrobno spremljal Real Madrid, a zadnje informacije govorijo tudi o možnosti, da si je glede podaljšanja pogodbe z Milanom premislil.

Vmes naj bi hekerji tudi prevzeli enega njegovih računov na enem od družbenih omrežij, ki je v zadnjih urah povzročalo toliko nasprotujočih si izjav.

"Družbena omrežja so lahko zabavna, jaz jih vsake toliko uporabljam, da mi mine čas," je povedal Donnarumma in v smehu dodal, da ga Di Biagio še naprej zbada zaradi prejetih golov na tekmi s Češko.

"Kdo me je najbolj navdušil? Smo na EP, vsi igralci tu so dobri, na vsaki tekmi imate ključne igralce, pripravljamo se z ogledom videov vsakega nasprotnika. Morda najbolj me je navdušil (Patrik) Schick, izjemno mu gre," je češkega napadalca Juventusa izpostavil Donnarumma, ki se lahko v torek izkaže ravno na tekmi z morebitno deželo svojega prihodnjega delodajalca.

"Vsako tekmo igram z mirnostjo in želim dati vse od sebe. Proti Španiji bom storil enako," pravi mladi vratar, nato pa je na vprašanje, zakaj so družbena omrežja v zadnjem času dvigovala toliko prahu, odgovoril kar Di Biagio.

"Nisem ga želel pripeljati na novinarsko konferenco, a rotil me je, da bi prišel sem in se postavil zase. A ne želim, da bi govoril o tem, kar se je zgodilo včeraj, niti o prestopih, prosim lepo," je vskočil Di Biagio. "Želel sem le to, da razumete, da razmišljam le o reprezentanci in na tekmo s Španijo. Gotovo bom družbena omrežja spet uporabljal. Nisem pričakoval, da se bo zgodilo vse to, nisem niti opazil, da so mi metali dolarje (nekateri navijači so ga s ponarejenimi bankovci obmetavali na prvi tekmi EP, op. a.), nato smo se s soigralci šalili na to temo. Zdaj pa, resno, razmišljam le o naslednji tekmi. To prvenstvo je bilo zame fantastična izkušnja in pomagala mi bo, da še precej zrastem."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Lamus 27.6.2017, 08:31 Prijavi komentar
Torej zelo verjetno že danes oz. jutri :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE