Uredništvo    8. avgust 2017
Legendarni kapetan Interja Javier Zanetti odkrito o Brazilcu

Adriano je moj največji poraz

Tudi po koncu kariere Javier Zanetti, legenda milanskega Interja, še vedno objokuje razplet igralske poti bivšega soigralca, Brazilca Adriana, ki sta ga požrla alkohol in depresija.
SORODNE NOVICE
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Barca zavrnila prvo ponudbo za...
16.1.2018 | Evropske lige
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Javier Zanetti tudi dandanes pravi, da je Adriano celo njegov "največji poraz" v izjemni karieri, ki jo je Argentinec večinoma posvetil Internazionaleju. Tam je med letoma 2004 in 2009 igral skupaj z brazilskim hrustom, ki pa je po smrti očeta zapadel v depresijo.

"Ko je zabil Realu na prijateljski tekmi, sem si rekel, da je on novi Ronaldo. Toda prihajal je iz favel, to me je skrbelo. Videl sem, kako nevarno je tam, ko postanete bogati, če prej niste imeli ničesar," se je spominjal Zanetti.

"Ko je dobil klic, da mu je umrl oče, smo bili v sobi. Vrgel je telefon in začel kričati. Tudi danes mi postane slabo, ko se spomnim tega. Od tistega dne sva začela z (predsednikom Massimom, op. a.) Morattijem nanj gledati kot na mlajšega brata. Še naprej je igral, zabijal in posvečal je gole očetu. Toda po tem ni bilo nikoli več enako."

Tudi podpora članov moštva ni pomagala. Branilec Ivan Cordoba mu je poskušal dvigniti razpoloženje s primerjavami z Ronaldom in Zlatanom Ibrahimovićem, Zanetti pa pravi, da se še vedno počuti nemočnega, ko se spominja teh skupnih dni z žalujočim brazilskim napadalcem. 

"Ivan Cordoba je bil nekega večera z njim v sobi in mu rekel, da je mešanica Ronalda in (Zlatana) Ibrahimovića ter ga vprašal, če se zaveda, da je lahko najboljši igralec na svetu ... A nismo ga uspeli izvleči iz depresije. To me še vedno boli, nemočen sem, on je moj največji poraz,"
pravi Zanetti.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 17
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
peacemaker1 9.8.2017, 14:43 Prijavi komentar
...drugače pa Adrijano izraziti talent..škoda, da ni uspel razviti celotnega potencijala, ki ga je kazal v najboljših letih..;)
peacemaker1 9.8.2017, 14:41 Prijavi komentar
@aloalo23..ja..nacionalizem kot ga propagandiraš ti je slaba stvar..vse kar je ekstremnega (..pri tebi je to sovraštvo do vsega neslovenskega..) pač ni dobro..toliko, o tem...
Prosinecki 8.8.2017, 15:26 Prijavi komentar
moj najljubši moment od Adriana: https://www.youtube.com/watch?v=lIb_SRqBzqw :D
zmaj05 8.8.2017, 15:23 Prijavi komentar
Adriano je res bil dober! Skoda ga je...
Messiniesta 8.8.2017, 14:56 Prijavi komentar
partito no vidis, njegov ranjen ponos je se pospesil to kar je... nevzgojen otrok. Sej pravim, center za socialno delo bi lahko svoje opravil leta nazaj.
timislo 8.8.2017, 14:48 Prijavi komentar
adej no aloalo23 , usaj tok se potrud pa preber za seboj kaj si pisu, dve besede nista pravilno napisane in pol pises o nekmu nacionalizmu. pa pravš da juznaki pobirajo delo slovencem. Oni delajo 12 ur radnička dela , ki jih običen slovencelj kot ti nebi opravlju v treh življenjih. tko da ja no, v šoli deli lepo pri slovenščini pa te bo mogoče kdo kdaj poslušu, če boš kaksen stavk pravilno napisu
Prosinecki 8.8.2017, 14:41 Prijavi komentar
@aloalo23 super ti gre za slovenskega človeka, res, tako da vsakemu ki ti pride na pot rečeš peder, ustaš in kurba... zares si ponos slovenskega naroda, tvojo faco bi mogli gravirat na triglav. me pa zanima zakaj moderatorji samo komentarje brišejo, namesto da bi še kakega uporabnika banali
Milkyway 8.8.2017, 14:10 Prijavi komentar
ko so ga prodali Parmi, je raztural!! potem so ga nazaj odkupili ( polovično lastništvo z Parmo) ter kasneje realizirali prestop. ŠKODA, on bi bil najjači napadalec vseh časov, igralci so padali ko kegljni ko je šel v preigravanje, KAKŠEN ZAKLJUČEK JE IMEL!! NORO, super ga je bilo za gledat!!
nogometnifanatik 8.8.2017, 13:49 Prijavi komentar
Za njim se nam res lahko kolca da nismo uspeli dobit več od njega. Kakšen napadalec je to bil da ne govorimo kaj bi lahko ŠE bil :(
partito 8.8.2017, 12:55 Prijavi komentar
Ne vem pa zakaj bi admin brisal komentarje . Sploh če niso žaljivi in se ne uporablja kletvic.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE