Uredništvo    12. april 2017
Po včerajšnjih eksplozijah v Dortmundu

Bartra z zlomom zapestja in šrapneli

Marc Bartra je včerajšnji napad na klubski avtobus prestal z zlomljenim zapestjem in koščki stekla v rokah, ki so mu jih zdraviniki z operacijo zjutraj odstranili.
SORODNE NOVICE
Milanič: Spartak zdaj dobro ig...
20.11.2017 | Evropski pokali
Trener Spartaka: Maribor igra ...
20.11.2017 | Evropski pokali
Messi brez gola v gosteh že sk...
20.11.2017 | Evropski pokali
V Moskvo potuje 20 igralcev
20.11.2017 | Evropski pokali
Ne vem, zakaj sem suspendiran
17.11.2017 | Evropske lige
Aubameyang kaznovan z neigranj...
16.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Marc Bartra je po poročanju uradne klubske strani dortmundske Borussie danes zjutraj prestal operacijo, v kateri so mu zdravniki po včerajšnji eksploziji na klubskem avtobusu odstranili šrapnele oz. koščke stekla iz obeh rok, španski branilec pa je pri napadu utrpel tudi zlom zapestja.

Ob včerašnjem odhodu avtobusa iz hotela so odjeknile tri eksplozije, najbližja pa je poškodovala avtobus, na katerem so popokala okna. Steklo je poškodovalo Marca Bartro, ostali nogometaši pa v napadu niso utrpeli poškodb, a so bili po dogodku razumljivo šokirani.

"Iz hotela smo se ob 19.15 odpravili proti stadionu. Ko so zavili na glavno vesto, se je slišal glasen pok. Sedel sem v zadnjem delu avtobusa, tik zraven Bartre, ki so ga zdelo koški stekla. Vsi smo se sklonili, kdor se je lahko, se je vrgel na tla. Nismo vedeli, ali bo še kakšna eksplozija. Bili smo v šoku, nihče ni več mislil na tekmo," je povedal vratar Roman Burki.

Ob mestu napada so preiskovalci našli tudi pismo, katerega vsebino preverjajo, Suddeutsche Zeitung pa namiguje, da gre za odgovor na nemško vpletenost v napade na t.i. Islamsko državo v Siriji.

Tekma med Borussio in Monacom je bila prestavljena na danes, začela se bo ob 18.45.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE