Uredništvo    11. januar 2018
Pavel Pogrebnjak v disciplinskem postopku

Poškodovan, v Italijo je pa lahko šel?

Nekoč odlični ruski napadalec Pavel Pogrebnjak je decembra lani dejal, da je poškodovan in ne more igrati. Izdala pa ga je fotografija, namesto tega je odpotoval na tekmo Juventusa.
SORODNE NOVICE
Nani že tretjič v Sportingu
12.7.2018 | Mednarodni nogomet
Fernandes prekinil, nato pa po...
10.7.2018 | Mednarodni nogomet
De Jong se je preselil v Katar
10.7.2018 | Mednarodni nogomet
Mihajlović je že bivši
28.6.2018 | Mednarodni nogomet
Dinamo Stojanoviću pripeljal k...
28.6.2018 | Mednarodni nogomet
Partizan ujel izkušenega Španc...
27.6.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Kar dva milijona evrov na leto pri moskovskem Dinamu plačujejo zdaj že malo odsluženo rusko nogometno zvezdo Pavla Pogrebnjaka. Razumljivo je, da želijo v zameno tudi učinek na igrišču. Namesto tega so Moskovčani v decembru dobili izdajo. Štiriintridesetletni Pogrebnjak se je namreč sam izločil iz kadra za tekmo z Anžijem, ker naj bi bil poškodovan. 

Toda...

Pogrebnjak je odsotnost izkoristil. Na spletu se je pojavila fotografija, na kateri pozira z bratom, fotografirana pa sta v Torinu, kjer sta v živo spremljala derbi med Juventusom in Interjem

Vodstvo Dinama je zato sprožilo disciplinski postopek. Prvi ukrep pa je ta, da Pogrebnjak z ekipo ne gre na priprave v Turčijo.

Pogrebnjak bo ob koncu sezone prost igralec, angleški mediji pa špekulirajo, da bi se lahko vrnil v Reading. Zanj je igral od leta 2012 do 2015, pred tem pa je bil član Fulhama, Stuttgarta, Zenita, Toma, Šinika, Himkija in Spartaka. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE