Uredništvo    16. november 2016
Trener madridskega Reala je "izjemna osebnost"

Varane je razčistil z Zidanom

Francoski branilec Real Madrida Raphael Varane se je odprl v pogovoru za dnevnik Le Figaro in priznal, da je imel poleti odkrit pogovor s svojim klubskim trenerjem.
SORODNE NOVICE
Če ne bo Kavčič, bo presenečen...
20.11.2017 | Mednarodni nogomet
Meho Kodro je zavrnil Bosno in...
20.11.2017 | Mednarodni nogomet
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Mednarodni nogomet
Italijani vendarle obglavili T...
20.11.2017 | Mednarodni nogomet
Ofer: Investiral bom v nove na...
20.11.2017 | Evropske lige
Po porazih kličejo številko za...
20.11.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Prav Zinedine Zidane je najbolj zaslužen, da Raphael Varane že toliko let igra za Real Marid. Zidane je obetavnega branilca Lensa priporočil še v času, ko je beli balet vodil Jose Mourinho. Zdaj Zidane lahko Varana vodi v vlogi trenerja in branilec priznava, da gre v primeru francoske legende za "izjemno osebnost", ki je pripravljena tudi na prevzem mesta selektorja Francije.

Le Figaro se je z Varanom pogovarjal pred prijateljsko tekmo s Slonokoščeno obalo v nekoč domačem Lensu, mladi, a že zelo izkušeni reprezentant, pa je veliko govoril tudi o Realu.

"Da bi se v Madridu upokojil? Zakaj pa ne … V nogometu gre vse zelo hitro, a zdaj bi rekel, da bi se," je dejal Varane, ki ga v domovini povezujejo s Paris Saint-Germainom, toda sam zavrača govorice.

"Zidane hoče, da se še izboljšam, to pa mi ustreza, ker sem pravcati perfekcionist. Všeč mi je delati na točkah, na katerih se lahko še izboljšam. Tu se skladava. Vzpodbuja me in potiska, da sprejemam odgovornost. Na začetku sezone sva razjasnila reči. Želel sem videti, kakšni so načrti za prihodnost."
O povratku v domači Lens pa je dodal: "Na ta trenutek sem dolgo čakal. Tam sem zrasel, tam imam družino. Zelo mi je všeč, da sem se vrnil. Ta tekma v Lensu je dober opomin zame – da vidim, kaj vse sem dosegel, potem ko sem leta 2011 odšel." 

Varane je s Francijo na domači zelenici stadiona Bollaert-Delelis s Slonokoščeno obalo remiziral brez zadetkov, odigral je prvi polčas, nato pa ga je selektor Didier Deschamps nadomestil z Laurentom Koscielnyjem.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE