Uredništvo    1. januar 2019
Robert Lewandowski obrača ploščo

Lewandowski je pozabil na Real

Sijajni poljski golgeter Robert Lewandowski je po njegovih zadnjih izjavah sodeč dokončno odmislil možnost, da bi svojo kariero nadaljeval izven Nemčije. Prestop v Real Madrid je najbrž dokončno "storniran".
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Caligiuri hudo kaz...
20.1.2019 | Evropske lige
Dortmund zaprl vrata PSG
20.1.2019 | Evropske lige
Nemški reprezentant je postal ...
20.1.2019 | Evropske lige
Reus: Jaz? V Bayern?
19.1.2019 | Evropske lige
Ekipo izbere po dolžini peniso...
18.1.2019 | Evropske lige
Mislintat zaradi nesoglasij za...
16.1.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Poljski zvezdnik Robert Lewandowski se v zadnjih letih ni preveč trudil prikriti, da bi ga zanimal prestop v vrste novega kluba, pri čemer se je najpogosteje omenjal španski velikan Real iz Madrida. Bayern je v tem času ohranil trdno stališče in sicer se o morebitni prodaji enega najboljših strelcev v evropskem nogometu ni želel niti pogovarjati, Lewandowskemu pa tako ni pomagala niti menjava agenta, saj tudi Pini Zahavi ni uspel izkoristiti svojih pogajalskih izkušenj in vodstvo Bayerna prepričati v prodajo.

Lewandowski je v pogovoru za SportBild precej jasno nakazal na to, da o prestopu dandanes ne razmišlja več, saj je prvič doslej odkrito namignil na to, da bi bil pri Bayernu pripravljen celo skleniti svojo kariero.

"Vsekakor je ena od možnosti ta, da kariero končam pri Bayernu. Ne razmišljam o menjavi kluba. Priznam, da je bilo poleti drugače, vendar pa je to zdaj mimo. Povsem možno je,d a bom tukaj ostal še dolgo časa. Povsem se identificiram z Bayernom. Tako je bilo tudi v času govoric,  ki so me povezovale z odhodom v drug klub," je povedal Lewandowski, ki vstopa v svojo peto leto v vrstah bavarskega velikana.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE