Uredništvo    8. avgust 2017
Stefan Ristovski že uživa v prvih dneh kot član Sportinga

Ni bilo tako, kot so govorili

Zdaj že nekdanji branilec Rijeke Stefan Ristovski je se je v sporočilu za javnost zahvalil klubu in navijačem, a opozoril, da kritike na njegov račun ne držijo.
SORODNE NOVICE
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs: Kritike so neupravičene
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Najboljši bočni branilec minule sezone 1. HNL, Stefan Ristovski, je v blagajno Rijeke slovenskega trenerja Matjaža Keka prinesel slabe tri milijone evrov, hitro slovo makedonskega nogometaša pa je privedlo tudi do nekaterih kritik na njegov račun.

Po predstavitvi v taboru lizbonskega Sportinga je Ristovski prek družbenih medijev v javnost poslal sporočilo za navijače.

"Moja Rijeka, prišel je ta dan, ko se morava raziti. Želim povedati, da ni bilo tako, kot se je v zadnjih dneh govorilo. Veliko slabih reči so govorili o meni, a verjemite mi, da je to, kar se je zgodilo, enostavno najboljša izbira zame in za klub,"
je začel 25-letnik iz Skopja, produkt mladinske šole Vardarja, ki je v Rijeko pred dvema letoma prišel kot prost nogometaš zaradi bankrota Parme.

Ristovski je bil zelo priljubljen član ekipe, ki je v minuli sezoni osvojila premierni državni naslov po osamosvojitvi Hrvaške. Brez Ristovskega je Rijeka včeraj izgubila ligaški derbi v Osijeku (0:1), priljubljeni "Rile" pa si želi, da bi navijačem ostal v lepem spominu."Ne želim riniti v težave, enostavno si želim, da bi se me zapomnili kot dobrega človeka in dobrega igralca, ki je dal maksimum za Rijeko. Želim ostati v dobrih odnosih z vsemi, minuli dve leti sta bili nepozabni, prvič smo postali prvaki, uspelo nam je nekaj, v kar nihče ni verjel, osvojili smo dvojno krono," dodaja Ristovski.

"To so bili prelepi in nepozabni dogodki v življenju. Spoznal sem pravo moštvo, prave prijatelje, pravo mesto in prave navijače. Rijeka bo za vedno ostala v mojem srcu, vedno bom ostal Rečan, kjerkoli bom. Ponosen sem in hvala vam za vse, hvala, ker ste me naredili takšnega, kakršen sem. Vaš Rile."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE