Uredništvo    23. februar 2017
Angleški napadalec razrešil dilemo

Rooney: Ostajam!

Najboljši strelec Manchester Uniteda in Anglije je za medije podal uradno izjavo o govoricah, ki so ga povezovale z odhodom na Kitajsko. Kapetan ostaja na Old Traffordu, a njegova prihodnost po koncu sezone je vendarle pod vprašajem.
SORODNE NOVICE
United v City: Pet ugotovitev
11.12.2017 | Evropske lige
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
Mourinho: Malo vetra in igralc...
9.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Jaz in Mourinho sva...
9.12.2017 | Evropske lige
Mata: Ibrahimović se je predst...
8.12.2017 | Evropske lige
Nemanja Matić klubu plačal pri...
7.12.2017 | Evropske lige
Wayne Rooney tudi pod novim trenerjem Josejem Mourinhem ne najde forme, ki ga je krasila večino njegovega časa pri Manchester Unitedu. Ker se pri 31 letih zdi, da so Rooneyjevi najboljši dnevi za njim in ker letos pri rdečih vragih igra le obrobno vlogo, so bile v preteklih dneh zelo glasne govorice o njegovem odhodu na Kitajsko. Tja se je včeraj na pogovore s tamkajšnjimi klubi odpravil njegov agent Paul Stretford, vendar Rooney ostaja na Old Traffordu.

"Navkljub interesu nekaterih drugih klubov, za katerega sem hvaležen, želim končati ugibanja in povedati, da ostajam pri Manchester Unitedu," je svojo uradno izjavo začel Rooney, ki je v letošnji sezoni začel le osem premierligaških tekem, v napadalni hierarhiji pa je pred njim večina ofenzivnih nogometašev.

"Upam, da bom igral pomembno vlogo in pomagal ekipi pri borbi na vseh štirih frontah. Pri Unitedu se trenutno dogajajo vznemirjlive stvari in rad bi ostal del tega," je še zapisal Rooney.

Vseeno pa se ugibanja o prihodnosti kapetana po koncu letošnje sezone nadaljujejo. Angleški nogometni novinarji in opazovalci verjamejo, da bo Rooney - v kolikor se njegov položaj v ekipi ne izboljša - po koncu sezone zapustil United. Kam bi ga potem pot lahko zanesla, je prav tako vprašanje. V Angliji bi Rooney, kar je večkrat poudaril, igral le še za Everton, kot preostali pa možnosti pa se ponujata prej omenjena Kitajska in ameriška MLS.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
RyanGiggs#1 23.2.2017, 20:37 Prijavi komentar
To mi deli legenda. Ostani do konca pogodbe in upokoji se kot legenda mufc!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE