Uredništvo    10. oktober 2018
Pranjić in Schildenfeld sta besna na Bišćana

Bišćan je v težave spravil dva Hrvata

Danijel Pranjić in Gordon Schildenfeld sta predsedniku Anorthosisa zastavila svoji besedi za Igorja Bišćana, ki pa je obema in tudi klubu v hrbet zaril nož.
SORODNE NOVICE
Celticov golgeter zaradi domne...
13.12.2018 | Mednarodni nogomet
DNK kapetana "vsadili" v kapet...
13.12.2018 | Mednarodni nogomet
UEFA objavila 50 kandidatov za...
10.12.2018 | Mednarodni nogomet
De Jong, pusti PSG in raje izb...
10.12.2018 | Mednarodni nogomet
Gallardo: Naslednja postaja ev...
10.12.2018 | Mednarodni nogomet
River po zmagi vseh zmag odhaj...
10.12.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Predsednik Anorthosisa je besen, ker je sklenil dogovor z Igorjem Bišćanom, slednji pa je besedo požrl. Še bolj kot prvi človek ciprskega kluba pa sta besna Bišćanova rojaka Danijel Pranjić in Gordon Schildenfeld, ki igrata za Anorthosis. Oba je predsednik zaprosil za mnenje o Bišćanu, oba sta bivšega trenerja Olimpije podprla, a zdaj to obžalujeta. 

"Zgodba z Bišćanom se me dotika neposredno, predsednik me je vprašal o njem, jaz pa sem o njem govoril vse najbolje. Rekel sem, da bi bil za nas izjemen trener. Danes mi je predsednik poslal sporočilo, da so to naši hrvaški posli. Pomislite, kako sem se počutil. Zdaj se morava s Pranjićem opravičevati. Res je neugodno. Bišćan je podpisal pred štirimi dnevi, predsednik ga je potem pustil na humanitarno tekmo na Kitajsko. Ne vem, kako bo, ampak, če je podpisal pogodbo, vsega skupaj še ni konec," je besnel Schildenfeld. 
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE