Uredništvo    10. oktober 2018
Pranjić in Schildenfeld sta besna na Bišćana

Bišćan je v težave spravil dva Hrvata

Danijel Pranjić in Gordon Schildenfeld sta predsedniku Anorthosisa zastavila svoji besedi za Igorja Bišćana, ki pa je obema in tudi klubu v hrbet zaril nož.
SORODNE NOVICE
Srbi so izglasovali VAR, kaj p...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Preveč je cirkusa, Prosinečki ...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Wengerju Laureus za življenjsk...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Sanjski gol v Argentini
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Nani zapušča evropski nogomet
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Smrt Šabana Šaulića pretresla ...
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Predsednik Anorthosisa je besen, ker je sklenil dogovor z Igorjem Bišćanom, slednji pa je besedo požrl. Še bolj kot prvi človek ciprskega kluba pa sta besna Bišćanova rojaka Danijel Pranjić in Gordon Schildenfeld, ki igrata za Anorthosis. Oba je predsednik zaprosil za mnenje o Bišćanu, oba sta bivšega trenerja Olimpije podprla, a zdaj to obžalujeta. 

"Zgodba z Bišćanom se me dotika neposredno, predsednik me je vprašal o njem, jaz pa sem o njem govoril vse najbolje. Rekel sem, da bi bil za nas izjemen trener. Danes mi je predsednik poslal sporočilo, da so to naši hrvaški posli. Pomislite, kako sem se počutil. Zdaj se morava s Pranjićem opravičevati. Res je neugodno. Bišćan je podpisal pred štirimi dnevi, predsednik ga je potem pustil na humanitarno tekmo na Kitajsko. Ne vem, kako bo, ampak, če je podpisal pogodbo, vsega skupaj še ni konec," je besnel Schildenfeld. 
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE