Uredništvo    9. februar 2019
Brazilija je pretresena

Flamengo: Neuradno je umrlo kar šest otrok

Brazilski mediji poročajo, da je v požaru, ki je včeraj zgodaj zjutraj izbruhnil v mladinski akademiji Flamenga, umrlo kar šest otrok, starih od 14 do 16 let.
SORODNE NOVICE
Je Benfica našla čudežnega tre...
20.2.2019 | Mednarodni nogomet
Srbi so izglasovali VAR, kaj p...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Preveč je cirkusa, Prosinečki ...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Wengerju Laureus za življenjsk...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Sanjski gol v Argentini
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Nani zapušča evropski nogomet
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
Brazilijo je močno pretresel dogodek v mladinski akademiji slovitega Flamenga,v katerem je v zgodnjih petkovih jutranjih urah izbruhnil požar, v katerem je življenje izgubilo deset ljudi, še trije pa so staknili hude poškodbe. Identiteta žrtev še ni uradno potrjena, vendar pa največji brazilski mediji poročajo, da je v požaru umrlo šest otrok, ki so bili člani različnih klubskih selekcij, in štirje člani klubskega osebja.

Ena izmed prič, član Flamengove ekipe do 17 let Felipe Cardoso, trdi, da se je požar začel v klimatski napravi.

"Zagorelo je v klimatski napravi in takrat sem hitro stekel ven. Hvala bogu, da mi je uspelo zbežati, saj sicer ne bi bil več živ,"
je povedal Flamengov najstnik, predsednik kluba Rodolfo Landim pa je nesrečo v mladinski akademiji Ninho de Urubu označil za najbolj črn dan v 123-letni zgodovini kluba.

Sožalje so svojcem žrtev že izrekli Pele, Neymar in zadnji veliki produkt Flamengove mladinske šole Vinicius, pa tudi novoizvoljeni brazilski predsednik Jair Bolsonaro.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE