Uredništvo    11. november 2018
Prvenec nekdanjega člana Domžal

Prvenec Bizjaka, velika zmaga Bijola

Nekdanji član Domžal Lovro Bizjak se je svojega prvenca v ruskem prvenstvu veselil proti enemu največjih ruskih klubov, Jaka Bijol pa je na velikem derbiju prvenstva okusil slast zmage.
SORODNE NOVICE
River Plate slavil na Supercla...
9.12.2018 | Mednarodni nogomet
Fenerbahče bi danes izpadel
9.12.2018 | Mednarodni nogomet
Rep je že tretji strelec Bunde...
9.12.2018 | Mednarodni nogomet
Druga sezona obstaja in že so ...
9.12.2018 | Mednarodni nogomet
Skomina sodi med najboljših de...
8.12.2018 | Mednarodni nogomet
Trener je na kolenih prosil za...
8.12.2018 | Mednarodni nogometTa konec tedna je bil v ruskem prvenstvu še posebej pomemben za dva slovenska nogometaša in sicer napadalca Lovra Bizjaka ter mladega vezista Jako Bijola. Bizjak je z Ufo doma z 2:0 premagal veliki Spartak iz Moskve, drugi zadetek, ki je padel v sodnikovem dodatku, pa je dosegel prav nekdanji član Domžal in Aluminija, ki je tako prebil ledino v ruskem prvenstvu.

Najbolj zanimiv obračun kroga se je sicer odvijal v Moskvi, kjer sta poti prekrižala CSKA in vodilni Zenit. Z 2:0 je slavil CSKA, slovenski reprezentant Jaka Bijol pa je na eni največjih tekem ruskega prvenstva vnovič igral od prve do zadnje minute. Miha Mevlja, branilec Zenita, je tekmo odsedel na klopi za rezervne igralce.

Po enajstih krogih na lestvici še vedno vodi Zenit z 31 točkami, s petimi manj je na drugem mestu Krasnodar, CSKA pa zaseda peto mesto z osmimi točkami zaostanka.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE