Uredništvo    12. marec 2018
Grški nogomet je obstal

Razbojništvo s pištolo zamrznilo nogomet v Grčiji

Korakanje po igrišču s pištolo za pasom, ki ga je uprizoril lastnik PAOK-a Ivan Savvidis, je poskrbelo za to, da so bile odpovedane vse tekme v Grčiji.
SORODNE NOVICE
Video: V Gradcu so videli prav...
16.12.2018 | Mednarodni nogomet
V Osijeku so kidali sneg za vi...
16.12.2018 | Mednarodni nogomet
V polfinalu SP bomo gledali tu...
16.12.2018 | Mednarodni nogomet
Pepe je predrag, a ima veliko ...
16.12.2018 | Mednarodni nogomet
Xavi: Katar ima nogometno kult...
16.12.2018 | Mednarodni nogomet
Video: Navijači izdatno kepali...
15.12.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Prizori z včerajšnje tekme, ko sta se udarila PAOK in AEK, so danes ena glavnih tem v evropskem nogometnem prostoru. Korakanje s pištolo za pasom, ki ga je včeraj uprizoril prvi človek solunskega kluba Ivan Savvidis, je poskrbelo za ogorčenje grške in tudi evropske nogometne javnosti. Razbojništvo, o katerem smo poročali tudi na naši spletni strani, že ima prve posledice.

Grška policija je dobila nalog za aretacijo Savvidisa, nogometno dogajanje v Grčiji pa je bilo zamrznjeno, saj so bile vse tekme odpovedane. Zdaj se bosta sestala minister za šport in premier, šele nato bo jasno, kaj in kako.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
MC 12.3.2018, 22:57 Prijavi komentar
Jao @fredperry; ti pod vsakim člankom o navijaških incidentih isto napišeš :). Smo razumeli ja, vsakemu je jasno, da se to dogaja povsod, ampak kaj naj zdaj mi-še Viole in GD oborožimo s pištolami, da bomo enaki njim? Vsake neumnosti pač ne rabimo posnemat...
float like a butterfly sting like a bee 12.3.2018, 14:11 Prijavi komentar
Ni v redu to da prihajaš z revolverjem za pasom na teren, ampak problem je velik velik globlji od tega dogodka. In zdej se je Cipras spomnu sklicati sestanek, kaj je blo pa prej? Prej to ni blo potrebno😂 blefer, mora "pokazat" kako ga skrbi situacija in kako bo "aktivno" reševal problematiko..uglavnem kokr kol da nam naša liga ne paše, ni denarja in nas oblegajo sumljivi poslovneži pa menagerji..smo napram ostalih na balkanu kokr tok ok.
float like a butterfly sting like a bee 12.3.2018, 14:06 Prijavi komentar
To je rak rana celotnega Balkana. Grcija, Romunija, Bolgarija pa Ciper pa Albanija so sploh problematični. Sej ni samo Savidis, iz glave lahko rečem da je še vsaj 7-8(realno še velik več) takih v Grčiji in to samo iz prve lige. Saj sta Melisanidis pa Marinakis se hujša kriminalca. A največje bogastvo je vsaj večina njih nagrabila prvo v začetku 90ih z svercom vsega živega, ta novejša garda pa je obogatela cca 10 let nazaj, direktno pred t.i. zlomom Grškega gospodarstva. Pač to so ljudje ki nimajo pojma o nogometu, zanima jih izključno denar in pa pranje tega denarja. To se ne more izkoreniniti, zato ker bi bilo treba najprej odstranit celoten korumopiran sistem, za tem pa naredit se celo velik težjo stvar-spremniti mentaliteto in razmišljanje. In to je nemogoče...na Balkanu sploh. Srbija pa BiH sta v tem pogledu malenkosti boljši, ampak tud tam ne gre brez politike. Nekatere vodijo znani kriminalci, druge vodijo politiki ki koristijo klube kot sredstvo za nabiranje glasov..da ostane na oblasti čim dlje, da lahko še več pokrade. In tako v krogu...en gre, pride drugi. Se ta drugi je po možnosti marioneta tega prvega...e jebat ga, tko pač je😉
fredperry 12.3.2018, 14:06 Prijavi komentar
Ne pišite takih reči, to se samo v MB in v LJ dogaja, slačenje dresov..pa grožnje s pištolami :) .
Who? 12.3.2018, 13:48 Prijavi komentar
Pa sej se gre za Grčijo, ne Turčijo.
ECking 12.3.2018, 13:23 Prijavi komentar
NO to ni evropski nogometni prostor!!! Turcija ni in nikoli ne bo del Evrope!!!! Se vidi ze po omejenih trdih glavah!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE