Uredništvo    10. februar 2019
Neverjetna sezona mladega Danca

Robert Skov: Ime, ki si ga velja zapomniti

Danski Kobenhavn je v Robertu Skovu našel igralca, ki ima za seboj neverjetno sezono, v kateri se lahko pohvali s tako fantastičnimi statistikami, da mu odmeven prestop ne bi smel uiti.
SORODNE NOVICE
Je Benfica našla čudežnega tre...
20.2.2019 | Mednarodni nogomet
Srbi so izglasovali VAR, kaj p...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Preveč je cirkusa, Prosinečki ...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Wengerju Laureus za življenjsk...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Sanjski gol v Argentini
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Nani zapušča evropski nogomet
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
Danski Kobenhavn, trenutno vodilna ekipa danskega prvenstva, ima v svojih vrstah igralca, ki ima za seboj tako izjemno sezono, da se na tribunah stadiona Parken mudi vse več oglednikov največjih evropskih klubov, ki se želijo o talentu 22-letnega desnega krilnega nogometaša prepričati na lastne oči.

V čem je Skov tako poseben? Skov igra na položaju desnega krila, njegove statistike pa veliko bolj spominjajo na prvovrstnega golgeterja, saj je na 21 tekmah v danskem prvenstvu dosegel kar 21 zadetkov in prispeval še pet asistenc!

Skov je z naskokom najboljši strelec danskega prvenstva, zgolj zadetki pa niso edina njegova posebnost, temveč velja tudi za pravega velemojstra izvajanja prekinitev, saj je danes ob zmagi Kobenhavna proti Odenseju s 6:1 dvakrat zadel s prostega strela. To pri njem ni nič nenavadnega, saj sta bila to že njegova šesti in sedmi zadetek s prostih strelov v letošnji sezoni.

Kobenhavn je Skova januarja lani pripeljal iz manjšega danskega prvoligaša Silkeborga za okrogel milijon evrov, najbrž pa ni potrebno preveč poudarjati, kako sijajen zaslužek se mu obeta, ko bo Skov, neizbežno, odšel v tujino.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE