Uredništvo    6. december 2018
Solveig na UEFA nima prihodnosti

Za Čeferina je Martin Solveig bedak

Predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander čeferin je na FDV sodeloval na okrogli mizi STA, na kateri je svetovno znanega didžeja Martina Solveiga označil za bedaka.
SORODNE NOVICE
Skavt: Marin Pongračić
22.2.2019 | Mednarodni nogomet
Je Benfica našla čudežnega tre...
20.2.2019 | Mednarodni nogomet
Srbi so izglasovali VAR, kaj p...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Preveč je cirkusa, Prosinečki ...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Wengerju Laureus za življenjsk...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Sanjski gol v Argentini
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin je danes sodeloval na okrogli mizi STA na ljubljanski Fakulteti za družbene vede (FDV). Beseda je tekla o marsičem, nanesla pa je tudi na neljubi dogodek na ponedeljkovi podelitvi Zlate žoge v Parizu. DJ Martin Solveig je namreč na prireditvi z neprijetnim vprašanjem, če bi twerkala, presenetil najboljšo nogometašico na svetu Ado Hegerberg. Slednja mu je jasno in kratko odgovorila z "ne". 

Solveig se je po prireditvi Herbergovi javno opravičil in pojasnil, da njegov namen nikakor ni bil seksistične narave. 

Kljub temu pa se je Solveig s svojo izjavo zameril mnogim, tudi UEFA in njenemu predsedniku Čeferinu.

"Ta človek je bedak, ki se ne zna obnašati in nikoli več ne bo vodil takšne prireditve," RTV Slovenija citira Čeferina. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 13
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
lej ga tega 7.12.2018, 20:02 Prijavi komentar
Dinho80 izzval si me, pa bom še jaz tebe. Kaj voditi? Dialoge in medijske monologe v leporečju. Rezultati so v NZSju nazadovali, imamo brdo center, vendar pa bomo težko kogarkoli razvijali, če nam klubi hirajo in vsakega 16, 17 ali 18 letnika prodajo. Firmo Čeferein vodi fotr Peter in ne Aleksander. Vodi dobro svoje prisklednike. Uspeh ni braniti kriminalce s slovensko zakonodajo, katero je v večini sestavljal Peter. Na UEFI uvaja nove formate tekmovanj, ni pa postoril nič v smeri FFP, ker ravno ta je pripeljal do škandala, ki je odnesel Platinija. A zdaj, ko pa on ni vzel vročega kostanja v roko je pa sposoben. Mislm da NE razume že 15 mesečni otrok. Tako, da Violeta Bulc je v mojih očeh sinonim uspeha slovenke v tujini. in še je takih uspešnih akademikov in moralno nespornih ljudi.
Dinho8O 7.12.2018, 17:08 Prijavi komentar
In kaj bi bilo narobe s Ceferinom na mestu premierja? Obvlada tuje jezike, je pravnik, zna govoriti in voditi. Morda je samo prevec uspesen in to gre marsikomu v nos.
miha12 7.12.2018, 11:03 Prijavi komentar
trmast glede na tvoje komentarje bi se dalo sklepat, da si najmanj svetnik in lastoročni rešitelj triglava v enem. nekak močno dvomim v to...
MB_Bojan 7.12.2018, 10:14 Prijavi komentar
Tipično slovensko. Za vsakega, ki kaj predstavlja izven naših meja, in je kaj res velikega dosegel, pa naj bo to recimo Oblak ali da je predsednik takšne evropske institucije kot UEFA bomo našli negativnosti in sovražnost. Ustvarjanje sovražnosti in nelagodja je naša folklora, politična strankarska zdraha se je preselila v ljudi. Je morda kdo, ki v življenju, mladosti ni zagrežil kakšne neumnosti ? ga ni. Iščemo slabo, želimo si slabo, joj kam nas to pelje. Mali narod se bo pojedel sam sebe.
lej ga tega 7.12.2018, 07:44 Prijavi komentar
trmast tvoj komentar je tako gluh na tem portalu, če imaš trden dokaz zamajaj barko v medijih. na bruhanje mi gre Bratuškova s svojim populističnimi zahrbtnimi potezami. Skočila je na vagon 600 tisoč penzionerjev, ko je zlajnala svoj stavek, da je rešila Slovenijo in banko. Sama se je na stroške države lobirala na mestu Bulčeve, ki vsak dan njenega delovanja v Bruslju, nastavlja ogledalo Bratuškovi, ki če bi imela malo moralne zavesti ne bi predstavljala kot poslanka nikogar in bi se umaknila s politične scene. Pa pred tem je lepo izigrala Jankoviča, čeprav bi hudobna usta rekla, kokr je potegnla je na koncu Zoki potegnu takratko.
lej ga tega 7.12.2018, 07:35 Prijavi komentar
unholy cult poglej sam na rtv kakšne bedarije folk piše. Oni želijo njega za premierja naše države. Glup folk, ne ceni sebe, ampak uspehe nekega komolčarja. Ponovno ljudje po znanem vzorcu gradijo kulte osebnosti, tokrat na njihovih lastnih neuspehih iščejo ljudi z uspehom. Uspeh Čeferina ni povezan z njegovim doprinosom družbi, ampak z branjenjem moralno spornih delovanj v družbi. In tak naj bi mi krojil prihodnost otrok, ne hvala se raj izselim, pa raj vidm, da me nateguje nek Bjorn na Švedskem, kokr pa navadni komolčarji.
UNHOLY CULT 7.12.2018, 00:37 Prijavi komentar
čeferin?? gnoj od gnoja ....................... naj si pogleda svojo preteklost !! v slo in dalje naprej. in na koncu bo podlegel pav šejkom,lej ga tega..
lej ga tega 6.12.2018, 23:17 Prijavi komentar
Pa mi smo fouž, če karkol rečemo proti nasem državljanu, sam Čeferin ni nič naredil v času preiskave psgja in citija. Zdj jih leaks razkrije in ponovno kupuje čas, da se stvar poleže in postavljajo neke nadzorne komisije. Halo koji si ti pol kurac tam, če moraš ponovno ustanavljat preiskovalne komisije. Spin mojstri ni čudn, da sestankuje na fdvju. Sploh ne razumejo zakaj so te organizacije bile ustanovljene. Glajenje sporov ugajanje denarju ni ustanovni akt UEFA.
FcBayernMünchen 6.12.2018, 22:36 Prijavi komentar
Le kdo je napisal tale zadnji komentar... :) :) :)
trmast 6.12.2018, 20:22 Prijavi komentar
Ko sem prebral, da bo on govoril o vpletanju politike v šport ipd., sem se spomnil leta 2011, ko je na skrivnem sestanku /prisotni Aleš Zavrl, Siniša Mitrović in seveda predsednik NZS Čeferin/ na pobudo stranke Zares "trasiral" pot ostanka v prvi ligi takrat 7. moštva, Triglava iz Kranja. V imenu Triglava sta bila pogajalca takrat člana Zares Igor Velov (predsednik kluba) in Alenka Bratušek (članica IO kluba). LICENCO JE NZSA TRIGLAVU ODVZELA NEPRAVILNO, NEZAKONITO ZA KAR OBSTAJA PRAVNO MNENJE INŠTITUTA PRAVNIKA PIRNATA, KI JE BILO KASNEJE DOSTAVLJENO NZS, ČEFERINU ipd. Eden od pogojev za to, da bo Triglav na seji IO NZS dobil zeleno luč je bil, da IZ KLUBA UMAKNEJO DIREKTORJA KLUBA MIRANA ŠUBICA KAR JE BIL POSKUS ŠPORTNO POLITIČNE LUSTRACIJE. Isti direktor je takrat in ša vedno zatrjuje, da je bil Triglav krivično ob licenco (morda tudi zaradi dolgega jezika direktorja) in je to kasneje tudi dokazal. K sreči je potem grozilo, da bo liga štela 8 članov (kar je "pozdravil" šef prvoligašev Branko Florjanič na zgražanje celotne nogometne javnosti) in je bil potem Triglav dobrodošel, z njim pa tudi Mura. VSA DOKUMENTACIJA O POLITIČNI LUSTRACIJI PO NOGOMETNO POD VODSTVOM DVOJCA BRATUŠEK ČEFERIN JE NA VOLJO VSAKOMUR, KI GA TO ZANIMA. Pozdravljam, da imamo Slovenca na čelu UEFA, o njegovih človeških in nogometnih vrlinah pa samo tole: je proizvod slovenske nogometne kvazi elite in v opisani zadevi je odigral s kasnejšo premierko umazano igro. In z veseljem dodajam, da se "napodeni iz kluba" po diktatu političarke+predsednika NZS temu ni uklonil!!!! Da bi mi on kdaj predaval o etiki - politiki - nogometu pa si res nisem predstavljal. Zatorej: gospod Čeferin, lahko ste predsednik NZS; UEFA; FIFA ipd., kot človek ste se pokazali 2011 junija.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE