Uredništvo    13. junij 2018
Francoz v prihodnji sezoni brez kluba

Zidane: Čas je za počitek

Po treh nadvse uspešnih sezonah pri madridskem Realu Zinedine Zidane trdi, da je prišel čas za premor in da ga v naslednji sezoni v trenerski vlogi ne bomo videli.
SORODNE NOVICE
Turški klub je nakopičil zvezd...
22.1.2019 | Mednarodni nogomet
Ronaldo je priznal, Alonso pa ...
22.1.2019 | Mednarodni nogomet
Norec je dočakal prvi velik tr...
22.1.2019 | Mednarodni nogomet
Partizan slavi, stadion je ura...
21.1.2019 | Mednarodni nogomet
adidas Exhibit: Nove kopačke, ...
21.1.2019 | Mednarodni nogomet
Stojanović končal v Sofiji, na...
21.1.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Pred kratkim je šokiral svetovno nogometno javnost s svojim odstopom z mesta glavnega trenerja madridskega Reala, njegove najnovejše izjave pa bodo precej manj presenetljive. Zinedine Zidane, ki je z belim baletom spisal zgodovino lige prvakov, trdi, da ga v bližnji prihodnosti ne bomo videli na trenerskem mestu.

"V tem trenutku sem si vzel čas za počitek. Ne vem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, zdaj je najpomembnejša odločitev, ki sem jo sprejel," je na enem izmed dogodkov v Parizu povedal Zidane, čigar izjave je povzel španski AS.

Hitro po Zidanovem odstopu z mesta trenerja Reala so se pojavile govorice o bogati ponudbi, ki naj bi priromala na njegov naslov s strani katarske nogometne zveze, ki pripravlja reprezentanco za nastop na domačem svetovnem prvenstvu leta 2022.

"Kaj se bo zgodilo v prihodnosti, bomo videli," je dodal Zidane in tako pustil odprta vsa vrata. Tako katarska kot seveda tudi številna evropska.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE