Uredništvo    13. junij 2018
Angleški kapetan pred začetkom mundiala ...

Kane: Oddolžiti se za islandski poraz

Velik del angleških upov na mundialu v Rusiji bo ležal na ramenih kapetana in najnevarnejšega strelca Harryja Kanea. Napadalec Tottenhama si med drugim želi doseči prvi gol na velikih tekmovanjih.
SORODNE NOVICE
Prodaja Wembleyja ne gre po na...
18.10.2018 | Mednarodni nogomet
Sterling prekinil strelsko suš...
16.10.2018 | Mednarodni nogomet
Southgate hvali mlado Anglijo
16.10.2018 | Mednarodni nogomet
Ramos: Kana vidim v La Ligi
15.10.2018 | Mednarodni nogomet
Danny Rose zapušča tabor Angli...
11.10.2018 | Mednarodni nogomet
Southgate podaljšal, vpoklical...
4.10.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Veliko zanimanja svetovne nogometne javnosti bo na prihajajočem mundialu požela tudi angleška reprezentanca. Ekipa, ki jo vodi Gareth Southgate, v Rusijo prihaja v povprečju mlajša in manj izkušena kot na nekatera prejšnja velika tekmovanja, a zato z nič manjšo željo, kot trdi kapetan Harry Kane.

"Skupaj s soigralci bomo se potrudili po najboljših močeh. Želimo se oddolžiti za razočaranje na evropskem prvenstvu, za tisti poraz z Islandijo, ki nas je res potrl," je dejal Kane, ki bo prvič nastopil na svetovnem prvenstvu: "To je vrhunec kariere vsakega nogometaša, je največje tekmovanje na svetu. O tem sanjaš kot otrok in za to treniraš. To je oder, na katerem vsi želijo nastopiti."

Pred dvema letoma v Franciji se Kane ni vpisal med strelce, zato v Rusiji upa tudi na svoj prvenec na velikih tekmovanjih: "Zame je to drugo veliko tekmovanje, upam da bom prvič zadel. Mislim, da je naša moč predvsem v ekipnem duhu, pa tudi v povezavi igralcev in navijačev. Igramo dober nogomet in upam, da bomo imeli glasno podporo tudi v Rusiji. Ko pritečeš na igrišče in slišiš angleške navijače, je to nekaj posebnega."


Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE