Uredništvo    13. junij 2018
Angleški kapetan pred začetkom mundiala ...

Kane: Oddolžiti se za islandski poraz

Velik del angleških upov na mundialu v Rusiji bo ležal na ramenih kapetana in najnevarnejšega strelca Harryja Kanea. Napadalec Tottenhama si med drugim želi doseči prvi gol na velikih tekmovanjih.
SORODNE NOVICE
Potrjeno: Harry Kane gre na do...
15.1.2019 | Mednarodni nogomet
Kanu se obeta daljša odsotnost
15.1.2019 | Mednarodni nogomet
Harry Kane ne pozna milosti
2.1.2019 | Mednarodni nogomet
Kane se zaveda, kaj je največj...
18.12.2018 | Mednarodni nogomet
Kane: Na Barcelono z vsemi top...
29.11.2018 | Mednarodni nogomet
Liga narodov: pet ugotovitev
19.11.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Veliko zanimanja svetovne nogometne javnosti bo na prihajajočem mundialu požela tudi angleška reprezentanca. Ekipa, ki jo vodi Gareth Southgate, v Rusijo prihaja v povprečju mlajša in manj izkušena kot na nekatera prejšnja velika tekmovanja, a zato z nič manjšo željo, kot trdi kapetan Harry Kane.

"Skupaj s soigralci bomo se potrudili po najboljših močeh. Želimo se oddolžiti za razočaranje na evropskem prvenstvu, za tisti poraz z Islandijo, ki nas je res potrl," je dejal Kane, ki bo prvič nastopil na svetovnem prvenstvu: "To je vrhunec kariere vsakega nogometaša, je največje tekmovanje na svetu. O tem sanjaš kot otrok in za to treniraš. To je oder, na katerem vsi želijo nastopiti."

Pred dvema letoma v Franciji se Kane ni vpisal med strelce, zato v Rusiji upa tudi na svoj prvenec na velikih tekmovanjih: "Zame je to drugo veliko tekmovanje, upam da bom prvič zadel. Mislim, da je naša moč predvsem v ekipnem duhu, pa tudi v povezavi igralcev in navijačev. Igramo dober nogomet in upam, da bomo imeli glasno podporo tudi v Rusiji. Ko pritečeš na igrišče in slišiš angleške navijače, je to nekaj posebnega."


 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE