Uredništvo    14. november 2017
Kmalu bo podpisana pogodba

Dalić dogovorjen s HNS

Zlatko Dalić je danes dosegel dogovor o podrobnostih nadaljevanja sodelovanja na mestu selektorja hrvaške reprezentance, ki jo bo vodil na svetovnem prvenstvu v Rusiji.
SORODNE NOVICE
Sodišče preganja Modrića zarad...
2.3.2018 | Mednarodni nogomet
Hrvati na Anfieldu z Brazilci
12.2.2018 | Mednarodni nogomet
UEFA opozorila Hrvate, da mora...
30.1.2018 | Mednarodni nogomet
Šuker dobil zastražene volitve...
22.12.2017 | Mednarodni nogomet
Čakam na Ljubljano in Sarajev...
30.11.2017 | Mednarodni nogomet
HNS samo troši, a pozablja na ...
13.11.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Danes je postalo jasno, da bo hrvaško reprezentanco na svetovnem prvenstvu vodil Zlatko Dalić, ki bo čez nekaj dni, po potrditvi izvršnega odbora tamkajšnje nogometne zveze podpisal pogodbo, katere podrobnosti je danes dorekel s predsednikom zveze Davorjem Šukerjem.

Dalić je začasno vodenje Hrvaške prevzel pred zadnjim kvalifikacijskim krogom, ko je Hrvaška za potrditev vsaj drugega mesta potrebovala zmago v Kijevu. Zmagoslavje v gosteh pri Ukrajincih in prepričljiva izločitev Grkov za novo veliko tekmovanje sta Daliću prinesli nadaljevanja sodelovanja s HNS.

"Zlatko Dalić je absolutno opravičil naše zaupanje in potrdil pravilnost odločitve, ki smo jo sprejeli. Tako kot smo se hitro dogovorili za sodelovanje tedaj, smo se tudi tokrat, kar govori o tem, da nas druži skupni interes v korist hrvaške reprezentance. Čestitam mu za to, kar mu je uspelo v kratkem času doseči. Tako njemu kot ekipi bomo pred mundialom nudili vrhunske pogoje za čimboljši rezultat na zaključnem turnirju," je povedal predsednik zveze Davor Šuker.

Dalić bo po poročanju hrvaških medijev v svoj strokovni štab pripeljal tudi nekdanjega reprezentančnega vratarja Dražena Ladića. Že prej se je štabu priključil Ivica Olić.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE