Uredništvo    12. november 2017
Ivan Rakitić upa, da bo Dalić ostal selektor

Rakitić je hvaležen tudi Čačiću

Hrvaška bo v Pireju branila zmago iz Zagreba (4:1), Ivan Rakitić pa pred tekmo ni pozabil niti na bivšega selektorja Anteja Čačića, ki je pred tedni izgubil službo.
SORODNE NOVICE
Dalić dogovorjen s HNS
14.11.2017 | Mednarodni nogomet
HNS samo troši, a pozablja na ...
13.11.2017 | Mednarodni nogomet
Šuker je že potrdil Dalića
13.11.2017 | Mednarodni nogomet
Mandžukić: Neopisljivo
13.11.2017 | Mednarodni nogomet
V Kobenhavnu brez golov
11.11.2017 | Mednarodni nogomet
Nočem biti na naslovnicah
11.11.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Hrvaška je v soboto, dan po zmagi nad Grčijo v Zagrebu, opravila le lažji trening. V nedeljo bo v Pireju odigrala povratno tekmo, ki pa glede na rezultat s prve tekme ne bi smela ponuditi kakšnega pretresa. Ivan Rakitić pa je dovolj izkušen, da dobro ve, da se dogaja tudi malo verjetni scenariji, zato ostaja previden.

"Saj gledate nogomet in veste, da je vse mogoče. Igral sem z Barcelono proti Olympiacosu, ta stadion je peklenski. V vsaki sekundi moramo biti pozorni. Nič ne smemo prepustiti naključju. Sem smo prišli po zmago in tako se moramo postaviti. Tekma bo težka, pritiska pa se ne bojimo, želimo ga, ker hočemo biti med najboljšimi."

Rakitić pa je spomnil tudi na bivšega selektorja Anteja Čačića.

"Zahvaliti se moramo tudi gospodu Čačiću in njegovemu strokovnemu štabu. Z njim smo krenili na to pot. Zadnji dve zmagi sta delno tudi njegova zasluga. Vesel sem, da sem z Zlatkom Dalićem delal v mladi reprezentanci, poznam ga. To mentaliteto in zmagovalno miselnost je prenašal tudi na nas in upam, da bo naš selektor tudi na svetovnem prvenstvu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE