Uredništvo    16. maj 2018
Srbski selektor povabil veterana

Ilić in Stanković bosta skrbela za vzdušje

Selektor Srbije Mladen Krstajić je na reprezentančne priprave v Avstrijo pred svetovnim prvenstvom povabil tudi veterana Partizana Sašo Ilića in nogometnega upokojenca Dejana Stankovića.
SORODNE NOVICE
Trener iz lige prvakov dodatno...
17.12.2018 | Mednarodni nogomet
V Srbiji izbrali najboljšega i...
11.12.2018 | Mednarodni nogomet
Srbi spet menjajo selektorja? ...
22.11.2018 | Mednarodni nogomet
Liga narodov: Srbija v ligi B,...
20.11.2018 | Mednarodni nogomet
Najboljši igralec lige narodov...
19.10.2018 | Mednarodni nogomet
Darko Kovačević je novi direkt...
28.7.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Selektor srbske reprezentance Mladen Krstajić se je pred začetkom priprav, ki jih bo njegova ekipa v največji meri opravila pri naših severnih sosedih, odločil za zanimivo potezo, ki pa bo v srbski nogometni javnosti verjetno naletela na pozitivne odzive.

Na priprave reprezentance je namreč povabil Sašo Ilića, še vedno aktivnega vezista beograjskega Partizana, ki pri 40 letih še vedno igra v srbskem državnem prvenstvu, ter Dejana Stankovića, upokojenega vezista, ki je v svoji karieri igral za Crveno zvezdo, Lazio in Inter.

Ilić in Stanković bosta gosta reprezentance, na pripravaha pa bosta skrbela za ekipni duh. O povabilu nekdanjima reprezentantoma Mladen Krstajić: "Oba sta legendi našega nogometa, zelo spoštovana in cenjena. Z obema sem govoril in bila sta navdušena nad idejo. Z nami bosta kot naša gosta, tako da ugibanja o tem, da bi Ilić lahko šel v Rusijo kot reprezentant, ne držijo."

Srbija bo generalko pred svetovnim prvenstvom odigrala 4. junija v Gradcu, kjer se bo pomerila s Čilom. Na mundialu bodo njeni tekmeci v skupini Brazilci, Kostaričani in Švicarji.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE