OSTALE NOVICE
Stran
od 58
29.11.2014
Mednarodni nogomet
Mario Götze bo na dražbi prodal še neopran nogometni čevelj, s katerim je Nemčiji na letošnjem svetovnem prvenstvu prinesel naslov svetovne prvakinje.
0
15.8.2014
Mednarodni nogomet
Kolumbijski odvetnik Aurelio Jimenez mednarodno nogometno zvezo toži za milijardo (!) dolarjev zaradi stresa, ki mu ga je povzročilo slabo sojenje na mundialu.
8
23.7.2014
Mednarodni nogomet
FIFA je objavila najboljšo enajsterico minulega svetovnega prvenstva, ki so jo izbrali navijači iz celega sveta. Presenetljivo so se v njej znašli kar štirje brazilski reprezentanti.
18
21.7.2014
Mednarodni nogomet
Kolumbijski zvezdnik James Rodriguez je po izboru navijačev avtor najlepšega zadetka minulega svetovnega prvenstva. Prepričal jih je njegov volej proti Urugvaju.
25
20.7.2014
Mednarodni nogomet
Puščavske lisice bo po odhodu Vahida Halilhodžića odslej vodil francoski strokovnjak Christian Gourcuff, ki je po 11 letih zapustil trenerski stolček Lorienta.
2
15.7.2014
Mednarodni nogomet
Mednarodna tiskovna agencija Reuters je izbrala najboljšo in najslabšo enajsterico letošnjega svetovnega prvenstva. V napadu najslabših bi igrali Fred, Ronaldo in Balotelli.
27
Mednarodni nogomet
Elf je pristal na nemških tleh. Svetovne prvake iz Brazilije danes pozdravlja vsa Nemčija, nogometaši in selektor Joachim Löw pa paradirajo po ulicah Berlina, kjer slavijo v družbi pol milijona ljudi.
3
Mednarodni nogomet
Nekdanji brazilski selektor Mano Menezes meni, da brazilski nogometaši tudi v tehničnem smislu niso več dorasli svojim tekmecem iz Evrope.
2
Mednarodni nogomet
Lionel Messi je bil izbran za najboljšega nogometaša svetovnega prvenstva, toda to je presenetilo številne, celo Seppa Blatterja, prvega človeka Mednarodne nogometne zveze.
7
Mednarodni nogomet
Luiz Felipe Scolari ni več selektor brazilske reprezentance. Brazilska zveza je sprejela njegovo odstopno izjavo, kljub temu pa izrazila svoje spoštovanje in tudi hvaležnost.
1
Stran
od 58