OSTALE NOVICE
Stran
od 6466
18.12.2018
Evropske lige
Medtem ko potekajo pogajanja, so pri Tottenhamu z začasno rešitvijo preprečili, da bi ostali brez pomembnega igralca. Sprožili so klavzulo v pogodbi.
0
Mednarodni nogomet
Po objavi novice iz tabora Los Angeles Galaxyja, je že danes znano, kdo bo največja zvezda severnoameriške lige MLS v novi sezoni. Američani bodo še naprej uživali v Ibrakadabri.
0
Evropske lige
Francoski časnik Le Parisien trdi, da v zvezi s prihodnostjo vezista Adriena Rabiota ni več nobenih dvomov, saj naj bi se vezist PSG že dogovoril s svojim novim klubom.
4
Slovenski nogomet
Maribor ima novega župana in tudi staro težavo. Prispele so ponudbe za obnovo zahodne tribune Ljudskega vrta, a so bili predvideni stroški prenizko ocenjeni.
10
Evropske lige
Lionel Messi je spet rekorder. Sloviti Argentinec je prejel že peti in hkrati rekordni zlati čevelj za najboljšega strelca evropskih lig. Veliki rival Cristiano Ronaldo mu zdaj gleda v hrbet.
4
Evropske lige
Kredit je ugoden, Rijeka ga odplačuje, toda še vedno mora Gabrieleju Volpiju vrniti kar 18 milijonov evrov. Klub bo zato nižal proračun. Matjaž Kek je znova dobil pohvalo.
0
Evropske lige
Jose Mourinho je bil pri Manchester Unitedu le vrh ledene gore in le delček širšega problema. Klub bo svojo zavoženo strukturo postopno reševal v naslednjih mesecih. Kako, kdaj in zakaj?
7
Evropske lige
Vse od leta 2013 pri Manchester Unitedu iščejo pravega naslednika legendarnega Alexa Fergusona. Iskanje je še naprej neuspešno, klub pa je za trenerje potrošil ogromno denarja. Mourinho je zapravil čez 400 milijonov.
19
Slovenski nogomet
Vse reprezentance Slovenije imajo selektorje, samo selekcija U21 ga še nima. Primož Gliha je še vedno v igri, a je v kombinacijah zdaj tudi Miloš Kostič.
6
Evropske lige
Nekdanji generalni direktor AC Milana Marco Fassone še zdaj ni prebolel tega, da je moral zapustiti klub. Rossoneri bodo njegovo zamero občutili na sodišču.
1
Stran
od 6466