OSTALE NOVICE
Stran
od 6086
21.6.2018
Evropske lige
Pri beograjskem Partizanu so rešili vprašanje desnega boka, kamor so vabili Martina Milca. Triletno pogodbo je podpisal romunski reprezentant Gabriel Enache.
0
Mednarodni nogomet
Po zaslugi gola Christiana Eriksena je Danska proti Avstraliji vodila, vendar je Yussuf Poulsen v kazenskem prostoru igral z roko (odločitev na podlagi VAR). Za točko je zadel Mile Jedinak.
0
Mednarodni nogomet
Manchester United je zaključil posel s Šahtarjem. Petindvajsetletni brazilski vezist Fred je od danes naprej tudi uradno član Rdečih vragov, ki bodo zanj plačali kar 47 milijonov funtov odškodnine.
2
Mednarodni nogomet
Kolumbijska policija je zadolžila strokovnjake za kibernetični kriminal, ki bodo preučili smrtne grožnje uperjene zoper kolumbijskega reprezentanta Carlosa Sancheza.
0
Mednarodni nogomet
FIFA se je odzvala na besede maroškega reprezentanta Nordina Amrabata, ki trdi, da je sodnik srečanja med Marokom in Portugalsko Mark Geiger Cristiana Ronalda prosil za dres.
1
Evropske lige
Srbski reprezentančni napadalec Dušan Tadić je na izhodnih vratih Southamptona. Za rekordnih 17 milijonov evrov bo prestopil v Ajax.
2
Evropske lige
Španski mediji poročajo, da bo napadalec Atletica iz Madrida Kevin Gameiro v želji po bolj rednem igranju prestopil v Valencio, ki zanj ponuja 15 milijonov evrov odškodnine.
4
Mednarodni nogomet
Mitch Apau je po napovedih zapustil vrste Olimpije in podpisal pogodbo s Slovanom iz Bratislave. Zdaj že nekdanji branilec ljubljanskih zmajev je z novim klubom podpisal triletno pogodbo.
1
Evropske lige
Odlični nemški vezist Emre Can je danes prispel v Torino, kjer bo opravil zdravniški pregled in nato podpisal pogodbo z Juventusom. Can je drugi novinec v vrstah zeber po Mattii Perinu.
7
Mednarodni nogomet
Zvezdnik Chelseaja in belgijske reprezentance Eden Hazard se odlično počuti in verjame, da je ekipa pripravljena za velik rezultat. Tudi sam želi z dobro igro pustit pečat na mundialu v Rusiji.
4
Stran
od 6086