Uredništvo    20. oktober 2018
1. SNL, 13. krog

Domžale spet brez zmage

Domžale ostajajo v nestanovitni formi tudi po 13. krogu 1. SNL. Gostovale so v Kidričevem, od koder pa se domov vračajo z le eno osvojeno točko.
SORODNE NOVICE
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Osijek je "šolal" in povsem ra...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park, Gledalcev: , Sodnik: Vojko Goričan
Aluminij: Luka Janžekovič, Sanin Muminović, Nemanja Jakšić (od 46. Alen Krajnc), Ilija Martinović, Lucas Mario Horvat, Erik Gliha, Dejan Petrović, Anton Rogina, Rok Kidrič (od 59. Elvir Maloku), Francesco Tahiraj, Damir Grgić (od 70. Ivan Kontek).
Trener: Oliver Bogatinov
Domžale: Ajdin Mulalić, Matija Rom, Gaber Dobrovoljc, Tilen Klemenčič, Dario Melnjak, Dejan Lazarević, Tonči Mujan (od 72. Adam Gnezda Čerin), Nermin Hodžić (od 80. Shamar Nicholson), Žan Žužek, Agim Ibraimi, Matej Podlogar (od 66. Slobodan Vuk).
Trener: Simon Rožman
(foto: SPS)
Gostje iz Domžal so kmalu po prvem sodnikovem žvižgu zapretili proti domačemu golu, najprej preko Dobrovoljca (z glavo) in nato še Ibraimija, Janžekovič pa je ostal nepremagan. Makedonec je bil v priložnosti tudi v 20. minuti, ko se je domači vratar spet izkazal. Samo tri minute pozneje, po nevarni akciji gostov, do zaključka tudi Žužek, a mimo gola. Zatresla se je tudi prečka Aluminijevega gola, ob strelu Ibraimija. Nekaj dela je imel v 39. minuti tudi Mulalić, ob strelu Horvata.

Tudi na začetku drugega polčasa je bil nevaren Ibraimi. V 54. minuti so gostje pričakovali enajstmetrovko, ki pa je Vojko Goričan ni dosodil - v kazenskem prostoru je padel Rom. Po dobri uri igre je do zaključnega strela prišel tudi Lazarević, a zadel le zunanji del mreže. V 69. minuti nevarnost pred domžalskim golom, Rom je čistil žogo z golobe črte. Sledil je poizkus Lazarevića v 79. minuti. V 82. minuti so Domžalčani ostali z igralcem manj, izključen je bil Žužek, a se izid ni spremenil. 
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE