Uredništvo    13. maj 2018
1. SNL, 33. krog

Domžalska zmaga v Kidričevem

Aluminij v zadnjem obdobju drago prodaja svojo kožo in to so danes izkusile tudi Domžale, ki so z nekaj rotacije v ekipi v Kidričevem vseeno uspele zmagati.
SORODNE NOVICE
Darko Zec se vrača v Slovenijo
18.9.2018 | Slovenski nogomet
Zahovič: Vezi s Pavlinom ni mo...
18.9.2018 | Slovenski nogomet
Pokal Slovenije: Jutri na delu...
18.9.2018 | Slovenski nogomet
Verdenik: Slovenski nogomet je...
17.9.2018 | Slovenski nogomet
Burgić in Kolman krepita strok...
17.9.2018 | Slovenski nogomet
Putinčanin: V sredini se počut...
17.9.2018 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park, Gledalcev: 250, Sodnik: Damir Skomina
 
 
 
0 : 1
1 : 1
 
 
 
 
1 : 2
Aluminij: Matija Kovačić, Denis Šme, Nemanja Jakšić, Josip Zeba, Dejan Petrović, Anton Rogina, Lucas Mario Horvat, Mario Jurčević, Francesco Tahiraj (od 80. Alen Krajnc), Luka Štor (od 79. Christopher Makengo), Aljaž Ploj.
Trener: Oliver Bogatinov
Domžale: Dejan Milić, Matija Rom, Tilen Klemenčič, Žan Žužek, Amedej Vetrih, Zeni Husmani, Nermin Hodžić (od 62. Rubin Hebaj), Adam Gnezda Čerin, Denis Tubič, Petar Franjić (od 46. Marko Alvir), Lovro Bizjak (od 78. Shamar Nicholson).
Trener: Simon Rožman
(foto: uradna spletna stran kluba)
Aluminij je v prvem polčasu tekme 33. kroga 1. SNL dokazal, da ni zaman v zadnjem obdobju sila zahteven tekmec za slehernega nasprotnika. Domačini so zapretili prvi, kot prvi je v deveti minuti streljal Štor, a je bil Milić na mestu oziroma je žogo odbil v vratnico. Isti napadalec je okvir gola zadel tudi v 27. minuti. Milić je imel znova kar nekaj dela ob strelu Tahiraja v 40. minuti, za njim pa je streljal še nekdanji Domžalčan Lucas Mario Horvat. Gostje niso bili pretirano nevarni, izpostaviti velja poizkusa Hodžića in Roma.

Domači so bolje začeli tudi drugi del igre, vendar so Domžale povedle. Tekla je 59. minuta, Lovro Bizjak je podal, Marko Alvir pa zadel za 1:0. Izenačenje je sledilo v 66. minuti, zadel je Horvat. Ruben Hebaj je nato dosegel drugi gol za Domžale in to je bil tudi zadetek za nove tri točke. Aluminij se ni dal, napadel je za izenačenje, vendar brez uspeha. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE