Uredništvo    17. april 2017
1. SNL, 29. krog

Koper znova brez zmage

Aluminij je uspel dvakrat izenačiti, potem ko so Koprčani dvakrat povedli. V Kidričevem je remi spremljal tudi napadalec Rome Edin Džeko.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park Aluminij, Gledalcev: 400, Sodnik: Darjan Kovačič
2 : 2
Aluminij: Luka Janžekovič, Sanin Muminović, Nemanja Jakšić, Mateo Damiš, Vedran Turkalj, Dejan Petrović (od 79. Vedran Mesec), Milan Kocić, Žiga Škoflek, Lovro Bizjak, Francesco Tahiraj (od 84. Mihael Rebernik), Blaž Kramer (od 70. Mateo Panadić).
Trener: Slobodan Grubor
Koper: Marijan Antolović, Ivor Horvat, Danijel Pranjić, Toni Datković, Šime Gregov, Kevin Kokorović (od 83. Theofanis Tzandaris), Senijad Ibričić, Ruben Belima (od 73. Matic Paljk), Nermin Hodžić (od 85. Marko Krivičić), Sandi Križman, Matej Pučko.
Trener: Igor Pamić

Prvi polčas današnje tekme v Kidričevem je nakazoval, da bi znali gostje iz Kopra domov odnesti poln plen. Tekmo so bolje začeli, že v 18. minuti bili tudi blizu prvemu zadetku, vendar je Mateju Pučku veselje preprečil okvir gola. Že nekaj minut pozneje, v 23. minuti, so se gostje s Primorske veselili vodstva. Svoj prvi gol v sezoni je dosegel ed Kevin Kokorović. Domača ekipa v prvem polčasu ni bila pretirano nevarna, zapretil je sicer Damisš, vendar brez uspeha. Današnjo tekmo v Kidričevem si je sicer ogledal napadalec Rome Edin Džeko

Nogometaši Aluminija so drugi polčas začeli z željo po hitrem izenačenju in želja se jim je tudi izpolnila. Lovro Bizjak je hitro poravnal izid. Koprčani so poizkušali preko Pranjića in Beline, a brez uspeha. V 59. minuti so Koprčani še drugič danes povedli, ko je zadel Sandi Križman. Toda to ni bilo dovolj za zmago, Bizjak je namreč poravnal izid in ostalo je pri 2:2, četudi so domači zatresli okvir gola. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE